Dette skjedde i natt

En person i slutten av 50-åra ble i natt anmeldt for å ha kjørt pirattaxi i Volda.  

Natten på Søre Sunnmøre har gått forbi med mange hendelser politiet har måttet ta tak i. Det har likevel ikke skjedd noen store hendelser, forteller operasjonsleder til Nærnett.

Anmeldt for pirattaxivirksomhet

Ifølge John Bratland, operasjonsleder ved Møre og Romsdal politidistrikt har det vært mye forebyggende og undersøkende arbeid gjennom helga.

I Volda ble en person i slutten av 50-åra anmeldt for å ha kjørt pirattaxi. Passasjeren skal ha opplyst å ha betalt penger for turen. Det melder politiet i Møre og Romsdal på Twitter klokka 03.08.

– En bil med to passasjerer ble stansa. Føreren ble anmeldt for pirattaxivirksomhet, sier Bratland.

Festbråk og aggressive personer

I Ulsteinvik fikk politiet i natt melding om flere aggressive personer. Klokka 23.19 kom en melding om en aggressiv restaurantkunde.

– Kunden var rusa og aggressiv og ble bortvist fra stedet. Litt senere, klokka 01.11 fikk vi melding om et slagsmål ved en kaffebar. En person i 50-åra ble nektet adgang og gikk til angrep på en dørvakt. Personen ble bortvist og anmeldt.

Drøyt to timer senere fikk en bilfører i 20-åra i Ulsteinvik muntlig pålegg etter sladding på en parkeringsplass.

– Ved 04-tida fikk vi melding om festbråk i Fosnavåg, men da hadde vi ikke kapasitet til å reise ut, sier operasjonslederen.