Ny salgsrekord for Malakoff Rockfestival 

Foto: Malakoff

Foto: Malakoff Rockfestival

Det er spesielt to artister som har bidratt til økt billettsalg i år, forteller festivalsjef Arnt-Ivar Naustdal.  

– Da vi slapp Biffy Clyro før jul så vi et ganske stort utslag på billettsalget. Det samme opplevde vi da det på nyåret ble kjent at Alan Walker kommer til årets festival. I tillegg til disse to toppene har vi hatt jevnt høyere billettsalg enn tidligere år. Det lover bra, for vi har solgt ut festivalen før.

Hva skyldes det økte billettsalget?

Vi håper jo det har å gjøre med merkevarebyggingen vår å gjøre, at vi har tydelige headlinere innenfor forskjellige sjangre. Kombinert med at festivalen, og campen, varer i tre dager i stedet for to, gjør det at produktet Malakoff er bedre nå enn i 2016 – til tross for at fjorårets festival er den vi har vært mest fornøyd med hittil.

Programmet for sommerens festival er ikke helt ferdig ennå. Festivalsjef Naustdal kan love flere godbiter når de avslører nye artister rett før påske.

– Det vil bli flere headlinere, samt flere band innenfor rocke-sjangeren. Rock er veldig viktig for oss på Malakoff. En av artistene har også et betydelig internasjonalt publikum, så kanskje merker vi økt etterspørsel fra folk utenfor landegrensene.

Festivalsjef Arnt Ivar Naustdal foto: privat

Malakoff har bra rykte blant band og artister i Norge, mener Naustdal. Festivalen merker stor pågang med masse band som har lyst til å komme. Band som har spilt på festivalen tidligere er flinke til å spre ordet og reklamere for festivalen.

–  Malakoff har en bra «CV» overfor nye artister, seier han.

– På grunn av bygging på deler av området, og generell plassmangel, vil det i år ikke være tillat med partytelt på festivalområdet, forteller markeds- og økonomiansvarlig Gunn Helene Guddal.

Markeds- og økonomiansvarlig Gunn Helene Guddal