Serieåpner hjemme på lørdag mot Stord

Buchardt – Vi skal være med i toppen!

Denne gjengen skal jakte på opprykk i årets 2. divisjon Foto:Privat

Bergsøy starter serien hjemme mot Stord på lørdag. Og trener Thomas Buchardt er klar i sin tale – vi skal være med i toppen!

Forrige sesong endte Bergsøy på en syvende plass i ligaen, denne sesongen har de ansatt en ny trener i Thomas Buchardt som satser høyt foran denne sesongen.
– Vi skal være med helt oppe i toppen av ligaen og kjempe i år, vi har fått inn tre nye spillere som er solide spillere og forsterker laget vårt, sier Buchardt til Nærnett.

Seriestart

Sesongen startet i august med en 21-17 seier over Gloppen i andre runde av cupen, i neste runde tok de mot Eliteserie laget Bekkelaget i en historisk kamp i Herøyhallen hvor de holdt følge i første omgang, men til slutt viste divisjonsforskjellene seg og Bekkelaget vant til slutt 35-21

– Keeperen vår hadde et fantastisk forsvar rundt seg og laget spilte disiplinert i angrep. Nå gjelder det bare å forbrede seg til serieåpning på hjemmebane mot stod, førstkommende lørdag, sa trener Thomas Buchardt til Nærnett onsdags kveld.

Sesongen i år starter hjemme mot Stord på lørdag klokken 15.00. I fjor møtte de den samme motstanderen i åpningskampen i den samme hallen, da endte det i en enormt jevn kamp hvor Stod klarte til slutt å snike til seg seieren 25-26. Stord endte til slutt plassen over Bergsøy på tabellen i fjor

– Vi håper at det kommer masse folk og lager en skikkelig håndballfest når vi kaster av klokken tre, så skal vi tilby god håndball, forteller Burchardt om kampen mot Stord.