Kvikk Lunsj for fem kroner per plate

Kvikklunsj på tilbud hos Kiwi

Den påskepopulære sjokoladen Kvikk Lunsj selges i dag for rundt fem kroner per plate hos de største lavpriskjedene, en snau måned før påske.

Det er tre-, fire- og åtte-pakninger som har blitt halvert i pris, og enkeltpakninger med Kvikk Lunsj selges fortsatt til normal pris. Det er blant annet Coop Extra, Kiwi og Rema 1000 som har tilbud på Kvikk Lunsj. Derfor kan du nå finne den påskepopulære sjokoladen Kvikk Lunsj til under halv pris hos enkelte aktører.

Kiwi, som tidligere har satset stort på å være ledende innenfor god pris og kvalitet på frukt og grønt, har også slengt seg på sjokoladetilbudet - noe som strider i mot deres profil som grønt-gigant. 

Portrett kommunikasjonsrådgiver i Kiwi, Nora Mile Helgesen
Nora Mile Helgesen, komm-
unikasjonsrådgiver i Kiwi. 

– Vi har som mål å være billigst, det er derfor helt naturlig for oss å kutte prisene på varer våre konkurrenter velger å kutte prisene på, sier Nora Mile Helgesen til Nærnett.

Nora peker på at det til tross for lav pris på Kvikk Lunsj fortsatt gjøres hardt arbeid for å tilby det beste og billigste av frukt og grønt.

– Vi ønsker å legge til rette for sunne valg, men kan ikke kontrollere hva forbrukeren ønsker å spise. Vi mener det er helt greit å spise sjokolade i moderate mengder, og føler derfor ikke det er noe problem i å tilby god pris på en påskeklassiker. Vi har jo fortsatt et stort utvalg appelsiner, forteller Nora.

Gjennomsnittsprisen per plate Kvikk Lunsj er fem kroner - solgt i forskjellige kvantiteter. Kiwi tilbyr tre plater for 15 kroner, Rema tilbyr åtte for 40 kroner og Coop Extra tilbyr fire for 20 kroner. Spar har tilbud på én plate for 9,90.