Dette kan du finne på i helgen

Dette skjer i helgen

Foto: Simen Gald 

Værmeldingene er ikke de beste, men fortvil ikke - det finnes fortsatt mange aktiviteter på Søre Sunnmøre i helgen, så du slipper å sitte inne!

Fredag

Har du lyst å høre god norsk rock-musikk må du ta turen til Studenthuset Rokken på fredag. Honningbarna har de siste seks årene gjort seg bemerket både i inn og utland. De debuterte i 2010 med EP-en Honningbarna, og i 2011 vant de P3's konkurranse for usignerte band - "Årets Urørt". De har blant annet blitt kåret til landets beste liveband, og nå er de klare for å ta liveshowet sitt til Volda! Dørene på Rokken åpner 21, og Honningbarna går på scenen 23.00. 

Er du av den litt mer roligere typen kan du ta turen til Norrøna Pub i Ørsta. Den lokale artisten LIZZ holder konsert både fredag og lørdag. Arrangementet starter kl. 2200. 

På fredag er det også klart for ny DRYPP-ungdomdsgudstjeneste i Ulstein Kyrkje. Tema for kvelden har fått navnet "Størst av alt er kjærleiken". Arrangementet er gratis og starter 20.00. 

Vil du mimre litt tilbake til barndommen så har nyinnspillingen av Skjønnheten og Udyret premiere, og Volda Filmteater viser disney-klassikeren fredag, lørdag og søndag. 

Lørdag

Volda Filmteater og Bjørkedal kystlag arrangerer lørdag en smak av ishavet på kinoen og på biblioteket i Volda. Kl. 14.30 vises dokumentaren "Ishavsblod" på kinoen. Filmen handler om de siste selfangerene og hvordan de trosser uvær, kulde og ensomhet i ishavet. Etter filmen er det samling på biblioteket. Her blir det servert diverse mat og drikke. Billetter koster mellom 85-100 kr. 

Volda Kyrkje inviterer til en takke- og støttekonsert i honnør til kreftavdelingene ved Volda Sjukehus og St. Olavs hospital. Billetten koster kr. 200 og går uavkortet til Kreftavdelingen i Volda. Konserten starter klokken 17.00. 

Søndag

Er du sportsinteressert viser Studenthuset Rokken toppkampen mellom Manchester City og Liverpool. Dørene åpner 16.45. 

Verdt å nevne er det også at NRK-programleder Emma Clare kommer til Rokken på mandag for å snakke om programmet "Innafor" som har høstet både mye skryt og kritikk. Arrangmentet starter 19.00 og koster 50 kr hvis du ikke er medlem av Norsk Journalistlag.