Nytt elektrofirma satser på Søre Sunnmøre 

elektrosatsing

1. april går startskuddet for det nyoppretta elektrofirmaet Storm Elektro Søre As på Hareid, melder Vikebladet. Firmaet skal ha hovedfokus på Søre Sunnmøre og er et datterselskap av Storm Elektro Vest som oppererer i Ålesund. 

– Vi har en del faste kunder og servicejobber her, og vi har lyst til å komme nærmere dem, og ikke minst vere mer direkte tilstedet i regionen ellers. Med denne nysatsinga føler vi er i enda bedre posisjon til å kjempe om flere kunder med, sier John Henry Holtet, daglig leder i Storm Elektro Vest til Vikebladet. 

Selskapet som skal ha kontor og lager i Hareid mener det er et ypperlig tidspunkt å starte opp selskapet, tross den tøffe maritime situasjonen på Sunnmøre.

– Vi starta opp i Ålesund da regionen var nede i en bølgedal, men det viste seg å være et godt valg. Etter 15 spennende år mener vi det er på tide med et eget selskap på Søre. Vi føler det er en positiv trend fremover, vi får en del forespørsel, og tror dette blir veldig bra, forteller Holtet til Vikebladet. 

 

Nærnett

Les flere artikler fra Nærnett.