Videobevis reddet Volda 

Ellingsøy sin protest ble avvist

PROTEST: Ellingsøy la inn protest mot Volda. Nå er det klart at den ble avvist av Sunnmøre fotballkrets. Foto: Arkiv 

I forrige uke la Ellingsøy inn mot protest mot Volda 2 fordi de mente laget brukte for mange spillere fra førstelaget i femtedivisjon. 

Nærnett skrev i går om at Ellingsøy hadde lagt inn en protest mot Volda. Nå er det klart at Sunnmøre Fotballkrets avviser protesten. Det skriver Sunnmørsposten. 

Volda brukte fem spillere fra A-laget i forrige 4.divisjonskamp, men hadde med sju totalt i troppen. Etter planen skulle de da ha strøket de spillerne som ikke ble brukt, men dette ble ikke gjort. Ellingsøy mente derfor at Volda hadde gjort en formell feil, men kretsen avviste protesten. 

En svært oppgitt Jon Eikrem i Ellingsøy IL sier til Sunnmørsposten at kretsen stadig vekk presiserer at det som står i kamprapporten gjelder. Lagene skal skrive under den, og godta at det som står der er riktig. 

– Når det ikke blir gjort har kretsen av gylden mulighet til å vise hvor viktig dette er. Når de nå avslår denne protesten, så er det som at de sier at det er fritt fram. 

Daglig leder i fotballkretsen, Bjørn Oskar Haukeberg sier til Sunnmørsposten at hovedregelen er slik at kamprapporten skal veie tungt i alle saker, men presiserer at det er en hovedregel og ikke noe som er absolutt. 

– I dette tilfellet har en annen type dokumentasjon bekreftet at det som står i kamprapporten ikke var riktig. 

Nærnett

Les flere artikler fra Nærnett.