Hødd sikret mandag kveld seier i 3. divisjon

SEIER: Hødd kunne juble for 3-0-seier og ikke minst seier i 3. divisjon. FOTO: HØDD/Arne Flatin

SEIER: Hødd kunne juble for 3-0-seier og ikke minst seier i 3. divisjon. FOTO: Hødd/Arne Flatin

Etter 3-0 seier over Herd 2 mandag kveld var det klart at Hødd stakk av med seier i 3. divisjon. 

- Det er veldig kjekt og det har vært et mål hele veien å rykke opp. Vi var ikke tippet der oppe, men nå viser vi at alle andre tok feil, sier en meget fornøyd Hødd-trener Torbjørn Rekdal etter seieren mot Herd 2.

Hødd-damene har nå spilt 15 av 16 kamper i divisjonen og gått ubeseiret gjennom alle kampene. Statistikken viser imponerende 12 seire og 3 uavgjort på de femten spilte kampene. Nå gjenstår kun en kamp igjen av sesongen, før det blir kvalifiseringskamp mot Træff i kampen om spill i 2. divisjon neste sesong.

- Om vi rykker opp, så vil det bety enormt mye for kvinnefotballen på Søre Sunnmøre. Med spill i 2. divisjon vil nok ha enda flere villige spillere til å holde plassen i 2. divisjon, forteller han.

- Vi fortjener plassen

Rekdal er tydelig fornøyd med å ha klart de interne målsettingene laget satte seg før sesongen. Han forteller også at både styret og administrasjonen hadde målsettinger om et opprykk, og da var det befriende for han og innfri ønskene.

- Det er klart at det er artig. Et lag som Hødd har absolutt mye å gjøre i 2. divisjon, men nå er det jo fortsatt slik at vi enda ikke har rykket opp.

Hødd har nemlig ett hinder igjen som venter, og det er Træff som vant sin avdeling. Til den kampen mener Rekdal at Hødd-damene vil ha en god mulighet for seier, og dermed sikre opprykket.

- Vi bare må vinne den. Vi trenere og ikke minst damene må hvert fall tørre å si at vi tror på opprykk nå, ler treneren.