Ny kontrakt undertegnet: – Tror ikke Det Grøne Treet vil gjennoppstå som en festplass

Tomt: Bygget har stått tomt siden slutten av juli. Foto: Sara Tångefelt.

GRØNT LYS: Det Grøne Treet har vært stengt siden i sommer, men har nå fått ny driver. (Foto: Sara Tångefelt)

Etter at Det Grøne Treet AS tok ut konkurs i slutten av august har bygget stått tomt, men nå har bedriften som eier bygget funnet en ny driver. 

VOLDA: Spise/utestedet har vært stengt siden slutten av juli. Nå har bedriften som eier selve bygget, Rønnestad Eigedom AS, funnet en ny driver og fått undertegnet en ny kontrakt. 

– Vil ikke gjenoppstå som en festplass

– Jeg tror det er mye man kan gjøre, men det er opp til den nye driveren. Vi er her for å legge til rette for han, sier Styreleder og eier av Rønnestad Eigedom AS, Karl Erik Rønnestad til Nærnett.

Fornøyd: Rønnestad Eigedom AS har funnet en ny driver til bygget som har stått tomt etter at Det Grøne treet tok ut konkurs, Karl Erik Rønnestad i bildet. Foto: Sara Tångefelt.
FORNØYD: Rønnestad Eigedom AS har funnet en ny driver til bygget som har stått tomt etter at Det Grøne treet AS tok ut konkurs, Karl Erik Rønnestad i bildet. (Foto: Sara Tångefelt)

Han forteller at den nye driveren snart skal begynne å pusse opp bygget, i tillegg skal de bygge over uteplassen slik at det blir større driftsareal til spiseplasser.

Videre sier han at han ikke tror "treet" vil gjenoppstå som en festplass slik det har vært, og at det kommer til å bli mer fokus på å drive det som et spisested.

– Driftsgrunnlaget blir å kunne tilby god, billig og næringsrik mat til studenter. Nå prøver de å få til et større utvalg av mat på menyen. 

Fornøyd med det nye driftsgrunnlaget

Rønnestad Eigedom AS eier også Cubus-bygget som ligger ved siden av. Han forteller at han er positiv til at driften i bygget får et nytt konsept som har åpningstider som matcher bedre med Cubus, og har troa på at det kan bedre handelen for begge bedriftene som driver.

– Det er viktig for oss at vi har en synergi mellom de to. At de gjør hverandre bedre!