– Håper 2000 kommer til åpningskonserten

– Håper 2000 kommer for å se Vassendgutane og Plumbo åpne Ørstahallen 

(Foran f.v) Runar Brautaset, Bjørnar Vartdal, Jan Ove Raudøy og Anne Grete Sandnes (Bak f.v) Olai Tomasgaard, Ernst Brune, Arnstein Sandvik og Petter Sandnes. FOTO: Hallvard Laake Tryggeset

11.mai holdes det storkonsert i Ørsta, inntektene går til fotballgruppen i Ørsta IL.

Lørdag 11. mai skal Vassendgutane og Plumbo åpne Ørstahallen med en dobbelkonsert. Det er seks år siden Vassendgutane gjorde en lignende konsert på Kiwihallen for første gang. Det har blitt en tradisjon at Vassendgutane byr opp til dans i Ørsta i mai. De har spilt i Kiwihallen syv ganger siden 2013, men i år skal de spille i Ørstahallen.

Det er Ørsta IL som arrangerer konserten, og inntektene går til fotballgruppa. 

– Dette blir det største enkeltbidraget til fotballgruppa noensinne. Dette er en veldig viktig konsert for oss, sier styreleder i Ørsta IL, Arnstein Sandvik.

Ørstahallen har kapasitet til å ta imot over 2000 gjester, og arrangørene er allerede positive til bilettsalget før konserten.

– Vi håper at vi klarer å fylle hallen. Forhåndssalget har aldri vært bedre, forteller økonomiansvarlig i Ørsta IL, Bjørnar Vartdal. 

Det blir også arrangert russedisco fredag 10.mai, der de venter opp mot 500 gjester, der er det hyret inn artister som EL Papi og Meland x Hauken som underholdning.