– Han er en annerledes leder 

Hareide får skryt

SKRYT: Åge Hareide får skryt fra danske landslagsstjerner. Selv ønsker han å fortsette. Foto: Arkiv 

To dager før Danmarks avgjørende kamp i gruppespillet til VM, får trener Åge Hareide skryt fra de danske landslagsstjernene. 

Torsdag møter Danmark, Montenegro i sin nest siste kvalifiseringskamp til VM i Russland. Før kampen har begge lag 16 poeng, tre poeng bak Polen som leder gruppen. 

Nå sier de danske stjernene at Åge Hareide må få fortsette i rollen som landslagssjef, uavhengig om laget kvalifiserer seg til VM eller ikke. 

– Jeg ser det som naturlig at han skal fortsette. Resultater påvirker alltid beslutninger, men i min verden bør det ikke bety det helt store hvorvidt vi kvalifiserer oss til Russland eller ikke, sier Sevilla-stopperen Simon Kjær til Danmarks Radio. 

Han roser Hareide, og sier at han er en annerledes ledertype som lytter mer til spillerne. Treneren selv sier at han gjerne blir sittende, også etter neste sommers VM-sluttspill. 

– Vi har ikke tapt en kamp i år og vi har spilt oss tilbake i kampen i VM-kvalifiseringen. Jeg tror vi kan utvikle oss enda mer, sier han til Danmarks Radio. 

Nærnett

Les flere artikler fra Nærnett.