Historisk kamp i Herøyhallen

Historisk kamp i Herøyhallen

Blide og fornøyde etter kamp mot eliteseriespillere. Foto: Privat

– Målet var å spille underholdende og ha det gøy

Bergsøy herrelag spilte i kveld mot Bækkelagets elitelag i Herøyhallen i Fosnavåg. Lagene møttes til 3. runde i NM. Kampen ble omtalt i sosiale medier, som David mot Goliat og tidenes test for Bergsøy Håndball. Dette er et norgesmesterskap som spilles i cupform og det er vinn eller forsvinn som gjelder. Kveldens kamp var runde tre, og Bergsøy hadde walkover i første runde og slo ut Gloppen i andre runde. 

Kampen mot Bækkelaget endte med 21-35 i Bækkelagets favør, men Bergsøys trener, Thomas Buchardt er veldig fornøyd med lagets innsats. 

– Jeg er veldig stolt av gutta og at vi klarte å holde igjen Bækkelaget så godt i første omgang. 

Trener for Bergsøy H2, Thomas Buchardt.
Trener for Bergsøy H2, Thomas Buchardt. 

Det lå jevnt på poengtavla i første omgang av kampen og Bergsøy imponerte med å sette de to første målene i løpet av de to første spilleminuttene. I andre omgang begynte Bergsøy å bli slitne og det viste seg på poengtavla. Buchardt er likevel meget fornøyd med kampen og oppnådde målet han satte seg. Laget skulle spille underholdende og ha det gøy på banen foran de 450 tilskuere som hadde samlet seg i Herøyhallen. 

– Keeperen vår hadde et fantastisk forsvar rundt seg og laget spilte disiplinert i angrep. Nå er det bare å forberede seg til serieåpning på hjemmebane mot Stord, førstkommende lørdag.