Variert program på Søre 

Hva skjer i helga

FINT VÆR: Værmeldingene melder sol og du kan få med deg både sport og konserter på Søre Sunnmøre i helgen. Foto: Simen Gald 

I helgen kan du oppleve alt fra konserter til streetrace. 

På fredag kommer singer/songwriter Egil Olsen til Volda og Rokken. I arrangmentet på Facebook står det at med sine små, men store sanger, balanserer han sårheten, varmen og melankolien i musikken, med sin uforutsigbare lune humor og komiske timing på scenen.

Er du i humør for litt sport, arrangerer KFUM Volda i samarbeid med Sparebanken1 Søre Sunnmøre volleyball-turnering med flere av de beste lagene i Norge. Turneringens første kamp spilles fredag kveld klokken åtte mellom Trefl og Førde, og kampene fortsetter frem til søndag. 

Fredag tar Anita Skorgan med seg sitt liveshow til Fosnavåg konserthus. Konserten starter kl. 19.30 og billettene koster 300 kr. 

Åpen brannstasjon og konserter

Lørdag åpner brannstasjonen på Hareid dørene for publikum, og fra kl. 12.00 til 14.00 kan du få et innblikk i hvordan brannmennene jobber. 

På lørdag arrangerer AMCAR Ørsta/Volda streetrace i Ørsta. Arrangøren lover full gass, god lyd, masse action og brente dekk-garanti. Arrangementet starter kl. 13.00 ved ForaForm.  

På lørdag blir det konsert med Backstreet Girls og Stingray i Ørsta kulturhus. Backstreet Girls har i over 30 år spilt i eliteserien i norsk rock, og nå tar bandet endelig turen innom festsalen for å spille et konsist og overstyrt konsertsett, skriver Ørsta kulturhus på sine hjemmesider. 

Det er ikke bare Ørsta som byr på musikalske toner på lørdag. Tar du turen til Fosnavåg konserthus kan du oppleve jubileumskonserten til Ulstein Storband. Konserten starter kl. 19.00 og billettene koster 200 kr. 

Håndball og revyreprise 

På søndag tar Volda Håndball imot Aker 2 til kamp i Voldahallen. Håndballjentene har fått en strålende start på sesongen, og topper sin avdeling. Aker ligger på en tredjeplass, og det er dermed duket for toppoppgjør. 

På søndag kan også du få et gjensyn med årets Vekerevy. Kl. 17.00 vises revyen på Rokken, og tidligere skuespillere vil være til stede. Reprisen er en oppvarming til neste års revy, og for de som har en skuespiller i magen vil det være mulighet for å møte på audition mandag og tirsdag i neste uke.