Næringsministeren kommer til Ulsteinvik

Iselin Nybø

Iselin Nybø tiltrådte som næringsminister i januar i år. FOTO: Nærings- og fiskeridepartementet. 

Næringsminister Iselin Nybø er invitert til Ulsteinvik 11. mars. Da får hun mulighet til å studere næringslivet i kommunen. 

Arnfinn Ingjerd
Arnfinn Ingjerd er daglig leder i Maritimt Forum Nordvest har invitert næringsministeren til å lære mer om hvordan den maritime klyngen arbeider. FOTO: Maritimt Forum Nordvest

– Vi ønsker å komme med innspill til regjeringen om hvordan regjeringen kan legge til rette for de maritime bedriftene på Søre Sunnmøre, sier daglig leder Arnfinn Ingjerd i Maritimt forum . – Vi ønsker også å vise frem hvordan den maritime klyngen i Møre arbeider.

 Den maritime klyngen er en betegnelse for et knippe med designselskaper, skipsverft, utstyrsleverandører og og rederier som holder til på Mørekysten.

Besøket fra næringsminister Iselin Nybø kommer i stand etter invitasjoner fra Ulstein Næringsforum og Maritimt Forum Nordvest. Programmet for det tre timer lange besøket er foreløpig ikke klart. Næringsministeren har ifølge avisa Vikebladet bedt om å få besøke Ulstein Verft og Skaparhuset.