KFUM suser mot førstedivisjon

KFUM suser mot førstedivisjon - Volleyball

SEIER: Volda slo sine kommende kommunevenner FOTO: Morten Asbjørnsen

KFUM Volda tok onsdag kveld imot Hornindal til volleyballkamp i Voldahallen. Med seier kunne de unge Voldaguttene smykke seg med tittelen som vinnere av andre divisjon.

KFUM Volda 3-1 Hornindal (24-26, 25-15, 25-16, 25-16)
Omtrent 30 tilskuere

Det var Hornindal som tok det første settet. Etter en del slurvefeil på begge lag, kom det flere ballvekslinger på begge sider utover i omgangen.   

- Kampen bærer preg av at vi ikke er samspilte, spillerne våre er spredt rundt i hele distriktet, så vi får ikke trent så mye sammen. Men ting skjer utover i kampen, sier Voldatrener Jarle Bae.

KFUM kjempet seg nemlig inn i kampen, og med et solid trenerapparat i ryggen var det ikke lenger tvil om hvem som skulle gå av med seieren. De tre neste settene tok hjemmefavorittene med god margin, og laget kan nå rette tankene mot kvalifiseringen til første divisjon.

- Vi er i posisjon til å prøve å kvalifisere oss til første divisjon hvis vi vil. Vi har et veldig ungt lag, og er usikre på om vi vil til første divisjon, fortsetter Bae.

KFUM er stadig å se i toppen på juniornivå på guttesiden, men sliter med at ungguttene reiser de ut når de blir seniorer. Publikum skapte bra liv gjennom hele kampen, og nå venter de i spenning på om de får sett heltene sine i den nest øverste divisjonen kommende sesong.