Kongsberg Gruppen tar over Rolls-Royce fra mandag

Kongsberg Gruppen tar over Rolls Royce fra mandag

Konsernsjef i Kongsberg Gruppen, Geir Håøy FOTO: Kongsberg Gruppen

Mandag 1.april skifter Rolls-Royce Marine AS eierskap til Kongsberg Gruppen. Omskiltningen er allerede i gang.

Førstkommende mandag tar Kongsberg Gruppen over som eier av Rolls-Royce Marine, som har avdelinger i både Ulsteinvik og Hjørungavåg.

Kommunikasjonsdirektør i Rolls-Royce Marine AS, Anette Bonnevie Wollebæk, forteller at prosessen med å skifte logoer allerede er i gang.

–  De holder på med utskiftningen av skiltene nå, og planen er at de skal bli ferdig i løpet av helgen slik at ting skal være klart til mandag, sier Bonnevie Wollebæk.

Tirsdag 2.april, etter at eierskiftet er gjennomført, skal konsernsjef i Kongsberg Gruppen, Geir Håøy ut på en omfattende informasjonsturné. Han skal innom alle anleggene og kontorene til Rolls-Royce Marine på Sunnmøre.

Selv om eierskiftet i seg selv er en stor forandring for selskapet, så utgjør det ikke så stor forskjell for arbeiderne. 

–  I det store og hele utgjør ikke eierskiftet så stor forskjell for oss som arbeider her, vi møter på jobb på mandag, som vanlig. Det er klart at det er noen forskjeller, for eksempel får vi ny logo, nye epostadresser og lignende, forteller Wollebæk.