Odelsgutten Marius søker bondetaus

HÅPEFULL FRIER: Marius Duestøl håper Beatrice Fjell kan forelske seg i han. Foto: TV2

Marius Duestøl (25) fra Vanylven er en av frierne i årets Jakten på kjærligheten. 

​​– Det var veldig rart å komme inn på den første daten. Det var fullstappet med kameraer og folk rundt oss, forteller Marius Duestøl. 

I sommer har han vært på opptak for høstens sesong av Jakten på kjærligheten. 

Se videointervju med Marius nederst i artikkelen. 

Odelsgutt 

Han er oppvokst på en gård i Vanylven. Til daglig studerer han barnehagelærer ved Høgskulen i Volda og jobber i barnehage. Drømmen er å en dag kunne ta med seg en kone tilbake til familiegården hvor han er odelsgutt, for å stifte familie. 

​ ​– Da jeg så at Beatrice søkte friere tenkte jeg at hun var en bra dame. Hun virket oppgående. Og så var hun jo pen. Og da tenkte jeg at jeg måtte prøve å skrive, forteller Marius. 

Til tross for at han selv er odelsgutt meldte han seg på som frier. 

​ ​– Hun sa hun var flyttbar, selv om hun selv bor på gård. Så da gikk det an, ler han.

Vil motbevise fordommer 

​ ​​– Jeg har aldri sett på programmet før. Men det er klart, jeg har jo kommet over en episode eller to. Jeg har sett en del parodier da, på hvor kleint det er. Så jeg tenkte at det skal jeg motbevise. 

​– Klarte du det? 

​– Jeg har inntrykk av det! Den gjengen jeg var med, de andre frierne, var veldig greie. Men det kommer nå an på hvordan de klipper det. Jeg er ikke så forferdelig høytidelig, så jeg var kanskje litt mindre redd for kameraet enn hva jeg burde ha vært.