Gode og dårlige nyheter for Høddfansen

Hødd - Florø

ACTION: Det var en hektisk ettermiddag på Høddvoll. (Foto: Morten Asbjørnsen)

Amani Mbedule ble i ettermiddag klar for Hødd. Noen minutter tidligere ble Fredrik Sjølstad solgt til Kongsvinger.

Amani Mbedule signerte i ettermiddag en låneavtale med Hødd. 20 åringen kommer fra Sarpsborg 08, og blir værende på Høddvoll ut sesongen. Spilleren har et godt venstrebein, og har scoret 21 mål på 17 kamper for andrelaget til Sarpsborg 08. Han spilte også 11 kamper totalt i tippeliga og NM ifjor for sarpingene. 

– Amani har veldig spennende kvaliteter. Han har stor fart og er målfarlig, og han vil komplementere troppen vår på en god måte. Han spilte i Tippeligaen i fjor for Sarpsborg, og det sier litt om kvalitetene hans. I tillegg er han ung og sulten, og hadde veldig lyst til å spille for Hødd, sier sportssjef André Nevstad til Hødd sin hjemmeside.

Mbedule blir med Hødd på treningsleir til England på torsdag. 

Fredrik Sjølstad ut

En som ikke blir med til England er Fredrik Sjølstad. Drøyt 20 minutter før annonseringen av Mbedule, meldte Hødd på twitter at Fredrik Sjølstad er solgt til Kongsvinger. Laget som spiller i OBOS-ligaen har vært interessert i spilleren en stund, og nå gikk overgangen i boks. 

En annen spiller som ikke blir med Hødd på treningsleir er Robin Shroot. Sammen med Sjølstad ønsker han seg vekk fra Hødd.