Ny administrerende direktør i Kleven verft

Kleven Verft

Olav Nakken går fra en prosjektlederstilling i Hurtigruten til Kleven verft. Han starter allerede mandag. FOTO:Per Eide

Olav Nakken skal ta over som administrerende direktør for Karsten Sævik, blir det sagt i en pressemelding fra Kleven Verft mandag.

Kleven Verft fra Ulsteinvik skriver i en pressemelding at Nakken er utdannet skipsingeniør fra NTNU og har over 25 års erfaring innen maritim sektor i inn- og utland, spesielt innen bygging av passasjer- og cruiseskip. Den nye Kleven-direktøren har blant annet vært ansvarlig for klassifiseringsvirksomheten av nybygde cruise- og passasjerskip i Det norske veritas (DNV), og har ledet driften av fire verft i Aker Yards.

Olav Nakken ser mange muligheter hos Kleven. FOTO: Kleven verft

- Kleven har en helt spesiell posisjon, med en kombinasjon av stolte tradisjoner, moderne teknologi og unik kompetanse. Jeg kjenner både verftet og organisasjonen, og ser hvor store muligheter som finnes for å sikre verftet mer arbeid i årene framover, sier Nakken i følge Klevens pressemelding.

- Vi er veldig glade for å få på plass Olav som ny administrerande direktør ved Kleven verft. Han har en unik og bred bakgrunn frå bygging av cruise- og passasjerskip, og tung internasjonal erfaring fra verftsbransjen. Det gir han et perfekt utgangspunkt for å posisjonere Kleven i et viktig vekstområde, og gjøre verftet klar for nye kontrakter i årene som kommer, sier styreleder Ørjan Svanevik i Kleven står det i pressemeldingen fra Kleven.