Rahhaoui nær Hødd-exit

Badr Rahhaoui

OVERGANG: Badr Rahhaoui nærmer seg en overgang til Moss FK. Angrepsspilleren kom til Hødd før forrige sesong. Foto: Morten Asbjørnsen

Hødd-spiller Badr Rahhaoui nærmer seg en overgang til Moss FK. 

Hødds angrepsspiller Badr Rahhaoui har den siste uka trent med 2.divisjonsklubben Moss FK, og skal være nær en permanent overgang til Østfold-klubben.

— Moss har antydet interesse, og ballen ligger nå i hendene til Moss og spilleren selv, forteller Oddmund Davik Otterlei, daglig leder i Hødd. 

Hødds A-lag er for øyeblikket på treningsleir i engelske Luton, men Rahhaoui er ikke en del av troppen, og har i stedet tilbrakt uka i Moss. 

Videre forteller Otterlei at Rahhaoui skal få lov til å forlate klubben dersom han selv skulle ønske det. 

Les også: Kaller inn til ekstraordinært årsmøte etter styreleders avgang

Jakter signeringer

Otterlei forteller at det i utgangspunktet ikke er planlagt å hente noen erstatter for Rahhaoui, men at Hødd alltid er på jakt etter nye signeringer. 

— Vi er hele tiden på jakt etter gode spillere som kan styrke laget, forteller Otterlei. 

Rahhaoui har ett år igjen i sin kontrakt med Hødd, men Ulstein-klubben vil trolig la spissen gå vederlagsfritt til Moss.

Les også: Rein fotballglede

Stort talent

Rahhaoui har lenge blitt ansett som et stort spisstalent, og kom til Hødd med gode skussmål. 20-åringen fra Sarpsborg har representert flere juniorlandslag, og spilte senest med flagget på brystet i 2016, da for G19-landslaget.

Etter å ha fått sin profesjonelle debut i Sarpsborg 08, har Rahhaoui spilt for Kvik Halden (lån) og Fredrikstad, før han i forkant av 2017-sesongen signerte for Hødd. 

Rahhaoui har samtidig vært nær en overgang til større klubber, hvor blant annet Molde hadde følere ute for spissen i lengre tid. I tillegg har Rahhaoui vært på prøvespill hos den tyske giganten Borussia Dortmund.

Badr Rahhoui står foreløpig bokført med 4 scoringer på 22 kamper for Hødd.

 

  • Født: 7. august 1997
  • 22 kamper og 4 mål for Hødd
  • Høyaktuell for Moss FK
  • Tidligere klubber: Sarpsborg FK, Sarpsborg 08, Kvik Halden, Fredrikstad FK.