Bergsøy IL vil kjempe i toppen

bergsøy håndball

TOPPSCORER: Evaldas Grieze har scoret 14 mål på de to første kampene. (Foto: Bjørnar Torvholm Sævik/Vestlandsnytt)

Bergsøy IL sitt herrelag har vunnet to av to kamper denne sesongen. Nå venter bortekamper mot Elverum 2 og Storhamar.

2018/2019-sesongen endte Bergsøy på en andreplass i 2. divisjon avdeling 2. Tjølling IF vant avdelingen med to poeng mer enn Bergsøy, men klarte ikke å rykke opp etter tap sammenlagt i kvalifiseringskampene mot Lillehammer Faaberg Håndball. Trener Thomas Buchardt mener at de også denne seongen bør kjempe i toppen.

– Denne sesongen ønsker vi også å være et topplag. Det er for tidlig å snakke om opprykk, men har vi muligheten så skal vi ta den. 

To kamper, to seire 

STERK ÅPNING: Trener Thomas Buchardt er godt fornøyd med de første kampene denne sesongen. (Foto: Bergsøy Håndball)

– Vi er veldig fornyød med de to kampene vi har spilt. NTNUI  og Sverresborg er to gode lag som vil ta mange poeng utover sesongen.

Mot NTNUI vant Bergsøy 28-24 og spilte en meget god kamp.

– Mot NTNUI hadde vi egentlig god kontroll og ledet lenge med store siffer, vi burde kanskje også vunnet med enda større siffer.

Kampen mot Sverresborg var derimot litt tøffere, Bergsøy lå under til pause, men vant til slutt 29-24.

– Mot Sverresborg slet vi litt. En periode i førsteomgang ledet de med fire mål, og til pause lå vi under med ett mål. Det var en tøff kamp der Sverresborg var best i førsteomgang, men vi var veldig god i andreomgang.

Møter Elverum 2 og Storhamar

Til helgen spiller Bergsøy to bortekamper. Lørdag mot Elverum 2 og søndag mot Storhamar.

– Kampen mot Elverum 2 kan bli vanskelig. De har jo et lag i Eliteserien og vi vet ikke om de stiller med noen fra førstelaget. Storhamar kan bli veldig spennende. De pleier å ta ut keeperen når de er i angrep, og spiller syv mot seks, avslutter Buchardt.