Forbereder seg på tøff motstand mot Fjellhammer

Forhåndssak, søndag: Volda-Fjellhammer

GIR GASS: Søndag, 15. september klokka 14.00, er det klart for andre serierunde hvor Volda møter Fjellhammer. (Foto: Stine S. Ødegård)

Etter en solid serieåpning for Voldadamene borte mot Larvik forrige helg, venter Fjellhammer på motsatt banehalvdel, førstkommende søndag.

Trener Halldór Stefán Haraldsson tror det blir en jevn og tøff kamp.

SPENNING: Harladsson håper på en spennende kamp mot Fjellhammer. (Foto: Arkiv)

– Fjellhammer er et godt lag som satser på opprykk. De spiller med et høyt tempo, så vi må forberede oss på mye løping, sier han.

I løpet av den siste uka har Voldajentene allerede to kamper i beina. Haraldsson mener likevel det ikke skal ha noe å si for søndagens kamp.

– De går ut av beina deres i morgen, så det tror jeg jentene skal klare.

Lyst på to poeng

Sist lagene møttes måtte det en snuoperasjon til fra Volda, for å dra seieren i land. Da var playmaker Marte Lausund Nornes en stor del av det.

– Vi skulle gjerne hatt henne med, men slik er det ikke.

Etter onsdagens NM-kamp mot Tertnes er det grunn til å tro at jentene skal klare seg fint uten Nornes. Målvakt Hilde Søyseth storspilte, i tillegg viste jentene at de kan håndtere et elitenivå.

– Jeg tror jentene er gira på å ta to poeng på søndag. Det blir veldig spennende, sier Haraldsson.

Serien er viktigst

Etter onsdagens NM-kamp mot Tertnes var trener Halldór Stefán Haraldsson og jentene tydelige på at serien er viktigst. Haraldsson håper de kan ta med seg det gode angreps- og forsvarsspillet inn i søndagens seriekamp mot Fjellhammer.

GA MOTSTAND: Voldadamene ga Tertnes god kamp i den tredje NM-runden. (Stine S. Ødegård)

Playmaker Marte Nornes er ute med skade, og blir nødt til å se kampen fra sidelinja på søndag. Etter onsdagens kamp var også hun tydelig på at serien er viktigst.

– Vi har en viktig seriekamp på søndag, og det er den vi prioriterer, sa hun til Nærsynet.

Les mer om Nornes og hennes korsbåndskade.