Ønsket åpning til kinopremiere fredag – utsatt igjen

Håper på kinoåpning fredag

Ørsta kino er forhåpentligvis klar til fredag. Foto: Even Ørjasæter

Etter en popcornmaskin som tok fyr og en defekt pære i projektoren, håpte Ørsta kulturhus å åpne kinoen fredag kveld. Nå er åpningen utsatt igjen. 

Kl. 11.18: Ørsta kulturhus og kino skriver på Facebook at de tekniske problemene ennå ikke er løst: «Den delen vi fekk bytta ut var ikkje nok til å fikse problemet, no ventar vi på meir hjelp. Det vil med andre ord seie at det ikkje blir kino i helga. Det er skikkeleg frustrerande, men vi lovar å vise både It, Kingsman og endå fleire av dei filmane som skulle bli vist her no så snart vi opnar igjen.» 

Tester utstyret 

Kl. 09.15: Etter uheldighetene var målet å åpne kinoen i går, torsdag. Det lot seg ikke gjøre. 

– Vi holder fortsatt på med reparasjon av projektoren og må ta en sensortesting, opplyser kulturhusleder Janne M. G. Skarstein til Nærnett. 

Hun håper nå at alt er klart slik at de kan åpne fredag kveld med premieren på Kingsman: The Golden Circle.

– Vi har ikke satt oss ned og tenkt så mye over forventinger til besøkstall, men vi håper selvfølgelig på mange gjester på alle filmvisningene. 

Hvis kinoen ikke står klar fredag kveld forteller Skarstein at søndag blir det neste aktuelle, og viser til facebookside og hjemmeside for Ørsta kulturhus for oppdatert informasjon.