Hva er egentlig pride?
 

Hva er egentlig pride?

LESERINNLEGG:

Ble så lei meg nylig en dag da jeg så i avisa på mitt eget hjemsted at kommunestyret hadde vedtatt å ønske Pride velkommen, riktignok mot tre stemmer og ære være dem. Ofte når folk tenker på pride tenker de at det er et tiltak for at mennesker som lever en homofil livsstil ikke skal bli sett ned på og diskrimineres. Derfor har pride støtte hos mange. Men pride er så mye mer enn det! Pride sammen med FRI jobber for at alle grenser for kjønn og sexualitet skal utslettes. De jobber for at man skal kunne ha sex med hvem som helst, hvor som helst og hvordan man vil så lenge man har lyst. Hensynet til mennesker rundt oss og barna som vokser opp vil de oppheve. Når du går i tog under Pride flagget går du under fanen til en organisasjon som vil omskifte alle normale regler og former for kjærlighet, familie og sex.

FRI uttaler tydelig at de mener at hvor mange som helst skal kunne bo sammen ha sex og være definert som ekteskap/familie. Dette åpner i praksis opp for at feks fire stykker kan være gift og ha omsorg for barn! Små uskyldige barn sine behov for trygghet og en stabil oppvekst blir fullstendig satt til side! Regelen om at et barn skal ha rett til å vokse opp med sin biologiske far og mor og kjenne sitt opphav tas ingen hensyn til. Dette er en oppløsning av familieverdier uten sidestykke og jeg er så urolig for barn og ungdom som vokser opp i dette kaoset og utryggheten. Sex var aldri ment som et mål i seg selv men som en følge av to menneskers kjærlighet og overgivelse til hverandre. Det er livsfarlig når sex i seg selv blir et mål!! Det ser vi grusomme følger av når det gjelder utroskap med følgende sår og sjalusi, mennesker som har deltatt i gruppesex og er helt ødelagt etter det, voldtekter osv og det ultimate av all ondskap som  finnes: at barn er ødelagt og såret for resten av livet fysisk og psykisk pga sexuelt misbruk! Har du lyst har du lov er en så farlig holdning.

Ethvert barn som blir født har iboende seg et veldig sterkt og grunnleggende behov for å kjenne sine biologiske foreldre og vokse opp i et naturlig hjem. Verken mor eller far er overflødige! Dette er å kaste alle normer og tradisjoner vi har bygget på i uminnelige tider og gå inn i et eksperiment der barna står forsvarsløse midt blant voksnes egoisme.

FRI står også i teten for at kjønn ikke er bestemt fra fødselen men kan ombestemmes om man føler for det. Dette går helt imot Guds suverene skaperevner og mot det naturen selv forteller oss! Noen ting står fast og må stå fast. Er du født gutt er du gutt. Er du født jente er du jente. Og noen flere kjønn finnes selvfølgelig ikke! Det er lov å tenke selv - og ikke bare det: du BØR tenke selv  - ikke tro alt som blir servert deg! Gud gjør ingen feil, han elsker deg som det kjønnet han skapte deg til og han har kraft til å sette deg fri fra alle feile tanker og følelser som løgnen og forvirringen har forårsaket!

Når Pride og FRI vil legge om all fornuft og sette heterofili nederst på lista og alt som er unormalt og egoistisk øverst - og vil påtvinge folk og mene som dem, de som faktisk snakker om ytringsfrihet, og vil ha alt dette inn i barnehager, skoler og overalt i samfunnet er det på tide å våkne. Hvilket samfunn vil du at dine barn og barnebarn skal vokse opp i? Vi må se at bak fine ord og farger ligger en livsfarlig ideologi som vil snu opp ned på verden og gjøre den til et sted med sårede, ensomme, sjalu og sviktede mennesker. Fordi folk skal « ha rett til « å gjøre alt de har lyst til.

Det finnes alltid en løsning for den som vil ha hjelp, det finnes en veldig god løsning! Og jeg tror at det er på tide at vi reiser oss og sier sannheten, fordi sannheten er det eneste som kan sette et menneske fri! Løgn vil alltid binde og bedra! En oppfordring til alle kristne og kristne menigheter er : Elsk alle mennesker, men tør å si sannheten i kjærlighet! Og stå med åpne armer til å lytte, hjelpe , be for og sette fri mennesker som er forvirret og har kommet feil. Vis dem veien ut av det, det finnes så mange sterke, sanne klipp på yotube osv der mennesker forteller om hvordan Gud har gitt dem en ny start på livet.

Sølvi Viola Skinlo

Barne og ungdomsarbeider

Stryn Kristne Senter