Mistanke om smugtitter i solstudio

Mistanke om kikkar

SMUGTITTER: Nå har etterforskning startet, og lensmann i Ulstein og Hareid har en mistenkt. FOTO: Arkivfoto.

Politiet har fått meldinger fra flere kvinner som mistenker at det er en smugtitter på Brun og blids solstudio i Ulsteinvik. Nå startes etterforskningen.

Vikebladet meldte lørdag om at det har vært mistanke til en smugtitter på solstudioet Brun og blid i Ulsteinvik. Lensmann i Ulstein og Hareid, Hans Pettersen bekrefter det at politiet har fått meldinger om to konkrete episoder med en smugtitter på solstudioet.

– Vi har en person som er mistenkt, vi vet hvem han er og han skal tas inn til avhør. Vi ser også på overvåkningskamera fra området, sier Pettersen.

Tar grep

Janne Nielsen, som er ansvarlig for flere Brun og blid senter på Østlandet og Sunnmøre. Hun forteller at hun bare vet om en konkret episode og synes det er forferdelig at noe slikt har skjedd.

Videre forteller hun om tiltakene hun har gjort som ansvarlig.

– Det vi kan gjøre er å sjekke at tak, vegger og dører holder standarden som Brun og Blid-kjeden setter. Vi har sjekket, og kan slå fast at alt er godkjent etter kravene, sier Nielsen.

Nielsen bekrefter at hun har bistått politiet så godt hun kan med opptak fra overvåkingskamera fra studioet. Hun sier at mannen som er mistenkt viser seg på opptakene, men at kortet han prøver å bruke, ikke hadde dekning. Det tyder på at mannen har vært kunde på studioet fra før. Hun legger til at hun ikke syns folk bør være redd for å komme og sole seg.