Klær for enhver smak

Flotte kjoler. Stilige vesker og elegante sko.

Klær fra Kle og Kaffi, Møre Mote og Cosmetique ble vist frem til et engasjert publikum onsdag kveld på Volda Turisthotell. Antrekkene var lett å få øye på der de ble vist frem på modellene. Mange hadde glade farger og mønster og det var tydelig at butikkene var klare for vår.

Sissel Andersen, President for Volda Inner Wheel. FOTO: Stine Lund Trøan

Sissel Andersen er President i Volda Inner Wheel som arrangerer moteshowet.

- Inner Wheel er en kvinneorganisasjon som er ganske stor på verdensbasis, med 30 medlemmer i Volda. Grunnen for arrangementet er at Inner Wheel ønsker å bli mer sett i lokalmiljøet, forteller hun.

En av tingene som er viktig for Inner Wheel er å samle inn penger til gode prosjekt. Hovedsakelig kvinneprosjekter og de er gjerne lokale, nasjonale eller internasjonale. 

- Vi hadde moteshow i fjor også med stor suksess. Før det hadde ingen noen erfaring med å gå catwalk. Mange er nervøse i kveld, men jeg er veldig sikker på at det vil gå veldig bra, sier en smilende Andersen.

Pengene som blir samlet inn gjennom loddsalg skal deles i år. Den ene halvparten skal sendes til The Safe Motherhood og den andre skal sendes til Volda Skolekorps, som spilte i pausen.

I pausen ble det holdt loddsalg. Det ble og servert kake og kaffe.

- Jeg er veldig fornøyd med kvelden og både modellene og publikum virker også fornøyde. Litt problemer med lyden og noen ting tok litt lang tid, men det var ikke noe problem.