Normark gjenvalgt som styreleder: - Ingen personlig seier

Normark gjenvalgt som styreleder: - Ingen personlig seier

LETTET: Ivar Morten Normark etter å ha blitt gjenvalgt som styreleder i Hødd Fotball. (Foto: Torjus Aune)

Ivar Morten Normark fikk fornyet tillit som styreleder i Hødd Fotball, med minst mulig margin. Én stemme skilte Normark og motkandidat Bård Dalen ved klubbens årsmøte mandag.

Det var stor spenning knyttet til Hødds årsmøte mandag, som Nærnett fulgte direkte. Den store snakkisen i forkant av møtet var om Ivar Morten Normark ville fortsette som fotballgruppas styreleder.

I forrige uke offentliggjorde Bård Dalen at han ville stille som motkandidat. Han har tidligere vært fotballeder i klubben og ble av mange medlemmer sett på som en kandidat som kunne samle medlemsmassen.

49 mot 50

Likevel ble det veldig jevnt i striden om ledervervet. Etter en omfattende telling av stemmesedler annonserte ordstyrer Kåre Sæter at Ivar Morten Normark ville forbli styreleder med femti stemmer, mot Bård Dalens 49.

Det betyr at alle 99 medlemmene som var tilstede stemte på en av kandidatene.

Normark er fornøyd med å ha fått fornyet tillit, og mener det er positivt at også motstanderne kommer til orde.

– Jeg tenker ikke på det som en personlig seier, men jeg ser på det som en klar beskjed fra årsmøtet om at de ønsker den retningen som styret har kommet frem til. Motstanden fra den andre halvdelen er en indikasjon på at de trenger mer informasjon og større muligheter til å uttrykke sine meninger, sier styrelederen til Nærnett.

– Enige om retningen

Han ser ikke på motstanden fra noen av medlemmene som mangel på tillit, og tror medlemmene er enige i retningen klubben tar.

– Jeg tror ikke det er et spørsmål om tillit. Medlemsmassen har forstått at styret ser situasjonen klubben er i, og er handlekraftige til å gjøre noe med den.

Hødds herrelag sparker i gang sesongen i 2. divisjon med en bortekamp mot Fredrikstad 14. april. På søndag spiller de treningskamp mot Aalesund på Color Line Stadion, som Nærnett vil følge direkte.