Volda stakk av med alle poengene i lokaloppgjøret

ørsta-volda

KLARERING: Ørsta-keeper Martin Liaskar måtte klarere med beina. (Foto: Philip Moe Haugland)

Ørsta var lenge med i kampen og kjørte tidvis oppgjøret, utover i andreomgangen viste derimot Volda hvorfor de kjemper om opprykk.

Nederst i artikkelen kan du lese live-oppdateringer fra kampen.

Kampen startet med et hardt press fra Volda og det resulterte i en tidlig scoring. Tobias Vassbotn Evebø kom først på et lavt innlegg og satt ballen kontant i mål.

– Veldig deilig med en revansje etter noen tøffe resultater, selvfølgelig ekstra deilig at vi også snur det mot Ørsta, sier Tobias Vassbotn Evebø.

MÅLSCORER: Tobias Vassbotn Evebø scoret kampens første mål, denne avslutningen gikk derimot rett på keeper Liaskar. (Foto: Philip Moe Haugland)

 

Ørsta utlignet like før pause etter et innlegg fra høyre. Keeper Brooks vartet først opp med en mesterlig redning, men returen fra bursdagsbarnet Thomas Wiik Bjerknes kunne ingen gjøre noe med.

– Ekstra surt når vi er så på og kriger som vi gjør i første omgangen. Vi går inn til pause og føler at vi har litt taket på de, sier Thomas Wiik Bjerknes.


Selv om det til slutt endte med en differanse på 3 mål var det ikke slik kampen så ut.

– Det er tungt å tape 4-1 i en kamp som dette, den er litt jevnere enn resultater tilsier. Vi føler vi kunne hatt med oss noe herfra, men Volda er effektive, sier assistentrener Ørsta Tony Andre Sætre Ristesund.

FORNØYD: Volda-trener Lars-Petter Rønnestad var synes det var en tøff kamp. (Foto: VTI-Fotball)

Volda-trener Lars-Petter Rønnestad mener de var heldige som gikk til pause med 1-1.

– Vi er veldig fornøyd med å slå Ørsta på bortebane, vi tapte 6-1 her i en treningskamp her i vinter. Ørsta var veldig bra i første omgang og kunne sikkert ledet til pause. Utover i andre omgang gjør vi en del bytter og får på friske bein som snur kampen, sier Volda-trener Lars-Petter Rønnestad.

Det var bra med publikum tross regnværet fredag kveld. Elfsborg-spiller og tidligere Volda- og Hødd-spiller Sivert Heltne Nilsen hadde også tatt turen til Ørsta for å se på lokaloppgjøret.

 

PÅ PLASS: Sverige-proff Sivert Heltne Nilsen var på plass på Aurstad Arena. (Foto: Philip Moe Haugland)

– Jeg debuterte jo faktisk for Volda i dette oppgjøret her. Pappa (Brann-trener Lars Arne Nilsen) sa at han aldri hadde sett meg så redd før en fotballkamp.