Senterungdommen vil jobbe for trygghet

Senterungdommen vil jobbe for trygghet

DET NYE STYRET: F.v. Markus Farstad Andersen, Betzy Elise Iversen, Erlend Åshamar Eriksen, Siril Grevsnes Bratten og Ingvild Rydjord Hansen. Anders Skar var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: privat

Nærhet er viktig for det ferske ungdomslaget til Senterpartiet. Nå leter de etter medlemmer. 

– Vi vil ha med engasjert ungdom som er opptatt av at vi skal kunne bo og leve i Volda og Ørsta, og samtidig ha de tjenestene vi trenger, sier Ingvild Rydjord Hansen.
   Som nyvalgt leder av Volda og Ørsta Senterungdom, har hun sammen med en god miks av lokale, innflyttere og studenter fått styret på plass. De legger lista lavt for nye medlemmer og ønsker alle velkommen.

Folk skal føle seg trygge der de bor

Selv om partiet er rykende ferskt, er noen hjertesaker allerede klare.   
  – For oss her i Volda og Ørsta er det viktig at alle tjenestene skal fortsette å være her. Det gjelder blant annet skole, helse, omsorg. Det er viktig å bevare sjukehuset og folk skal være trygge på at de får den hjelpa de trenger, sier Rydjord Hansen.
  Og med Sp-ordfører Svein Åm i Ørsta og tidligere Volda-ordførere fra samme parti, syntes hun det trengtes et ungdomslag.
  – Det er passelig med Senterungdommen i Volda og Ørsta og vi føler oss godt mottatt i det politiske miljøet.

Et ungdomslag for alle

Hittil er lokallaget en god miks av lokale, innflyttere og studenter. Det tror lederen er en fordel.
  – Vi vil gjerne ha med oss de som ikke er herfra, men som for eksempel studerer her. De kan komme med litt andre innspill enn vi som kommer herfra.
  Alle er velkomne på Senterungdommens møter. Her kan også de som bare er litt opptatte av politikk komme. Og med både regionale og nasjonale arrangementer, og et kommende Stortingsvalg, ser det ut til å bli en aktiv vår.
  – Vi vil også være med på partimøtene her i Volda og Ørsta og si hva vi mener, sier Rydjord Hansen og håper å kunne påvirke Senterpartiets politikk med et yngre blikk:
  – Selv om grunnverdiene er de samme og vi er enige om de aller fleste sakene – er vi jo litt yngre.

Volda og Ørsta har også ungdomslag for Fremskrittspartiet og Arbeiderpartiet.