Tidligere PSG-spiller klar for Hødd

Tidligere PSG-spiller klar for Hødd

Nysigneringen Paul-Henri Moussinga Mouasso imponerte trener Kevin Knappen på prøvespill. Nå byttes bacalao ut med sveler på Høddvoll. Foto: Hødd Fotball.

Midtbanespiller Paul-Henri Moussinga Mouasso (22) og forsvarsspiller Ola Heltne Nilsen (19) har signert for Hødd.

Det skriver klubben på sine hjemmesider.

Moussinga Mouasso har både U17 og U19 kamper for den franske storklubben PSG. Han spilte i fjor for den portugisiske klubben SC Alvarenga. Hødd-trener Kevin Knappen forteller til Nærnett at Hødd-fansen kommer til å se mye av 22-åringen i årets sesong.

– Vi hadde han på prøvespill tidlig i februar, og vi likte det vi så både på trening og kamp. Seriøsiteten og innstilingen han har vist er noe vi legger fokus på. Han har vist en sult til å komme hit, og virket veldig på hugget. Det er disse typene vi vil ha, som er desperat til å lykkes, sier Knappen. 

Hovedpersonen selv, som har både kamerunsk og fransk pass, ser frem til å spille for klubben fra Ulsteinvik.

–Jeg har blitt veldig godt mottatt av klubben og gleder meg til å komme i gang i Hødd-drakta. Hødd er ett spennende prosjekt som jeg ønsker å være en del av og med de fasilitetene og kompetansen som er i klubben, så fortjener laget å spille på et høyere nivå i Norge. Det forteller Moussinga Mouasso på klubbens hjemmesider. Han har signert en avtale på to år.

Hødd har også signert voldingen Ola Heltne Nilsen ut 2020-sesongen, som har vært en del av rekruttstallen de siste årene. Heltne Nilsen er et kjent navn for Hødd-fansen, med far og tidligere Hødd-trener Lars Arne Nilsen, og bror og tidligere Hødd-spiller Sivert Heltne Nilsen, som var sentrale da Hødd vant cupen i 2012. 

Ola Heltne Nilsen debuterte for Hødd i bortekampen mot Nardo i fjor. Nå har han signert en ettårskontrakt med Hødd. Foto: Hødd Fotball.

Hødd sesongåpner borte mot Florø 13. april.