- Trenger forsterkninger i alle ledd

- Trenger forsterkninger i alle ledd

HÅPER PÅ JUBELSCENER: Sindre Eid forteller til nernett.no at forsterkninger i stallen trolig vil gjøre laget mer stabilt fram mot sesongstart. (FOTO: Hodd.no)

Sindre Eid er åpen med nernett.no om at Hødd må forsterke i flere posisjoner om de skal kjempe om opprykk. Nå er han på utkikk etter de rette typene.

- Vi ser etter spillere med rett innstilling og den rette mentaliteten til å påvirke klubben og ikke bare fotballmessig. Jeg ser etter vinnertypene, forteller Eid på spørsmål om hva slags personligheter Hødd trenger etter å ha rykket ned fra fjorårets 1. divisjon.

Med nedrykk følger som oftest kutt i budsjettet, men treneren føler ikke ulsteinvikerene er i noen pengekrise.

- Det blir jo selvfølgelig litt kutt i budsjettet, men Hødd er en klubb med god økonomi.

Ønsker mer stabilitet

Hødd har variert voldsomt i prestasjonene i årets treningskamper, og særlig 0-8 mot Molde var tøft å ta for Sindre Eids menn. Med et par nysigneringer, tror derimot sjefen at det kommer til å se bedre ut utover.

- Det å få satt et lag og få litt mer struktur inn i laget bør gjøre det mer stabilt, trygt og bedre fram mot seriestart, mener han.

Han vil derimot ikke røpe eksakt hva slags kvaliteter han ser for seg i nye signeringer på Høddvoll.

- Vi ser etter gode spillere, vi, men gjerne spillere i hvert ledd. Vi må finne de gode og rette spillerene.

Shroot vil vekk

Et annet problem Hødd har fått kjenne litt på, er at nedrykk ofte betyr trøbbel med enkeltspillere. Svært populære Robin Shroot har ytret sitt ønske om å få forlate klubben for å fortsette utviklingen sin et annet sted. Sportsdirektør André Nevstad uttalte forrige uke til Sunnmørsposten at briten må forholde seg til kontrakten sin. 

28-åringen har ett år igjen av kontrakten sin med blåtrøyene, men hvis begge partene står på sitt, kan det fort bli en delikat situasjon. Sindre Eid vil helst ikke ha noe med utenomsportslige ting å gjøre.

- Nei, min jobb som trener er å sørge for at laget presterer så godt som mulig og vinner kamper, så får de som er i styret ordne dette med kontrakter.