Slo opprykkskandidat Ørsta med perlescoring

Volda 2 - Ørsta

Voldas Stian Moe Finnøy fyrte av et vanvittig langskudd da det gjenstod ti minutter. Det sikret laget seieren over naborival Ørsta. 

 

(Volda 2 - Ørsta 2-1) Med kun ti minutter igjen å spille bestemte Stian Finnøy seg for å prøve lykken. Han sendte i vei et skudd fra nærmere 30 meters hold, overrasket Ørsta-keeper Martin Liaskar, og scoret et kanonmål. 

– Jeg spurte han før kampen når sist gang han scoret var, og han sa et halvt år, så det var vel kanskje på tide. Det var to flotte mål. Særlig det andre var jo et kjempemål. Venstrefoten er heller ikke hans beste, så det er nok ikke så ofte han gjør akkurat dette, sa Volda-trener Dagmund Evebø etter kampen. 

– Rotete kamp

Det var også Finnøy som utlignet for Volda, etter at Ørsta gikk opp i ledelsen ved Sjur Evebø Haug da 55 minutter var passert. 

– Det var en rotete kamp og lite spill. Det kom seg litt utover i andre omgang da vi satte på de yngste gutta. De tør å spille litt fotball. Før den tid var det litt mye på Ørsta sine premisser og det ble lite spill, oppsummerte Evebø. 

Regner med å unngå nedrykk

Begge lag hadde noe å spille for; Volda 2 prøver å unngå nedrykk, mens Ørsta kjemper om opprykk. Evebø ser lyst på muligheten til å holde andrelaget i 5. divisjon etter torsdagens seier. 

– Mulighetene er gode. Det mest gledelige er de unge gutta som er veldig gode.

Les også: Forsterker andrelaget for å unngå nedrykk

Flere trenere i divisjonen har vært misfornøyde med at Volda bruker førstelagsspillere for å redde andrelaget fra nedrykk. Det var også et noe forsterket Volda 2 som møtte Ørsta torsdag.

– Runar Løvold, Tobias Evebø og Magnus Bischoff vil sannsynligvis starte for førstelaget i morgen, avsluttet Evebø.