Fullstappet sal i Ørsta kulturhus

Odd Nordstoga

Odd Nordstoga spilte konsert for fulle hus på Ørsta kulturhus i går kveld.

— Det er noe med å komme til nynorskens mekka, som er så nydelig snøbelagt med fjell i horisonten, sier Odd Norstoga til en fullstappet sal på Ørsta kulturhus.

Konsertstart 20:00, stappfullt 19:40

Korridorene var fulle litt over halv åtte. Og det var tydelig at Ørsta og omegn hadde sett frem til konserten.

-Jeg er her fordi jeg er fan av Odd Norstoga, og gleder meg til å høre mye koselig musikk, sier Ida Måge Skorpen.

-Vi har fått det i julegave av noen som er veldig fans. De vet at vi liker han også, så vi gleder oss masse, sier Hildegunn Ose og Åsta Halse Bjørndal.

Glidende overganger

Konserten begynte med de nye låtene fra det nyutgitte albumet ”Kløyvd”, som kom ut den 9. februar 2018. Og avsluttet med noen gode, gamle slagere. Som "Ein farfar i livet", "Svingensongen" og "Sofaen du sat i".  Alle låtene ble tatt godt i mot i publikum. Med et godt sammensatt band, så dundres konserten igjennom med godt humør blant både band og publikum. Sett bort fra da det tekniske ikke gikk så bra. Bandet har nemlig tatt med seg et lydbånd til å akkompagnere en del av konserten. Lydbåndet slo seg vrangt på et tidspunkt, men det gjorde ingenting. God stemning i sal og på scene var det uansett. Gitaristen tar over mikrofonen, og slår av et par vitser til publikum. Etter litt fikling, så ordner det seg, og konserten fortsetter som vanlig.

Stødig hånd

Konserten ble gjennomført med stor profesjonalitet av Odd Nordstoga. Nynorskens mekka har fått besøk av visesangens konge, og sammen skapte de flott harmoni på Ørsta kulturhus i går kveld. 

Nordstogas neste konsert er i Bergen i dag, 02.mars.