Sereba-scoring i Sogndal

Sterk borteseier over Sogndal

Etter en rotete start, og 1-0 til Sogndal allerede etter to minutter var det var det prøvespiller Fitim Kastrati som ordnet seier for Hødd

SOGNDAL(Nærnett): 1-2 var fasiten etter 90 minutter på Fosshaugane Campus i Sogndal. Noe som de reisende fra Ulsteinvik kan si deg godt fornøyd med.

Sereba var frisk

I surt vestlandsvær kunne Sindre Eid se hans mannskap hamle opp med en sterkt redusert Eliteseriestall i Sogndal. Hødd lå under 1-0 allerede etter to minutter, men i andre omgang serverte Didrik Sereba en perle av et frispark, og når Kastrati la på til 1-2 var seieren et faktum. Målscoreren selv var godt fornøyd med å se den gå inn. 

-Det er alltid godt å score mål. Jeg ser at keeperen står litt feilplassert, så da er det bare å setta den ,sier Sereba med et smil om munnen. 

Han syntes det er befriende og endelig se at Hødd er på rett vei, og konstaterer med at de nå er i rute til sesongstart om en drøy måned. 

- Vi er ikke helt i mål enda. Det er ting vi må jobbe med, men jeg syntes vi kan si at vi er i rute, påpeker målscoreren.

3 prøvespillere

Eid hadde med seg tre prøvespillere til Sogndal. Badr Rahhaoui, som også spilte mot Træff på lørdag, spilte hele kampen i saftbygda. Adnan Haidar og Fitim Kastrati var også med i kveldens oppgjør. Sistnevnte har spilt for klubber som Vålerenga, Hønefoss og Bryne var å finne på benken fra start. Han fikk de siste 45 minuttene av kampen, og fikk vist frem det han kan bidra med for blåtrøyene. Hans ro i det offensive oppbyggende spillet er noe Hødd kan få bruk for i kampen om opprykk til OBOS-ligaen. Nå håper Kastrati på tilbud fra klubben.

- Ja, det er en stor og interessant klubb, som spiller fin fotball. Det er en klubb som ønsker seg opp igjen, så det er absolutt interessant, forteller han. 

Fornøyd hovedtrener

Sindre Eid var også godt fornøyd med prøvespillerne og ikke minst to seire på tre dager. Om det vil bli lagt noen kontraktsforslag på pulten med det første, utelukker han ikke. 

- Badr jobber steinhardt på topp og er et uromoment. Fitim har en god omgang, og Haidar ser du har spilt elitserie før.

- Vi får diskutere litt internt, men de gjorde et godt inntrykk alle mann, så får vi se, avslutter Eid.