Marina Solutions har inngått avtale med Kongelig Norsk Seilforening

Stor avtale for Ørsta-selskap

Fra venstre: Anders Kristensen (Generalsekretær KNS), Torgeir Iversen (Daglig leder MS), Einar Galtung Døsvig (Havnesjef KNS), Tov Lerheim (salgsansvarlig MS), Håkon Ingvaldsen (styremedlem KNS) og Jan-Erik Fremmerlid (Prosjektleder MS) FOTO: Pressefoto fra Marina Solutions

Marina Solutions fra Ørsta har inngått en avtale med Kongelig Norsk Seilforening som har en verdi på 28 millioner kroner. 

Marina Solutions, som har avdelinger både i Ørsta og Eidsnes, har inngått en avtale med Kongelig Norsk Seilforening. De skal skifte ut marineanlegget til KNS ved Dronningen på Bygdøy, dette skriver Marina Solutions i en pressemelding.

I pressemeldingen står det også at arbeidet de skal utføre er å levere 1,6 kilometer med unike rennebrygger i betong, samt utriggere og fortøyningsbommer, som utgjør 550 båtplasser totalt. Prosjektet vil pågå over to perioder, og planen er at jobben skal være ferdig innen våren 2021. 

Viktig for selskapet
Kontrakten de har inngått skal ha en verdi på 28 millioner kroner + mva. 
Marina Solutions mener selv at kontrakten har stor strategisk betydning for dem. De skriver videre at de har som mål å være en landsdekkende aktør av marinaanlegg.

 

Fakta:

Kongelig Norsk Seilforening ble stiftet i 1883 og er Norges største seilforening og en aktiv regattaarrangør. 

Marina Solutions er totalleverandør av marinaanlegg og lokalisert på Sunnmøre. Selskapet har over 30 års erfaring fra prosjektering til montering.
Kilde: marinasolutions.no