Studentbandene rocket Kaarstad

Mandag kveld ble StudRock arrangert for andre gang. Det ble en kveld med heftige gitarriff og myk pop.

Mandag kveld ble StudRock arrangert for andre gang på Kaarstad-bygget ved Høgskulen i Volda. Her inviterte skolens mange studentband til en totimers konsert, der de viste frem noe av det de har å by på. 

Variert

De som møtte opp fikk servert en variert musikalsk meny, fra tung metall, til lettere pop. Noen coverlåter ble det, selvfølgelig, men det ble også spilt en god del egenskrevet musikk. Alle bandene som spilte er studentband ved høgskulen, med et solid flertall av musikkstudenter. Flere av medlemmene spiller også i flere band.  

Fornøyd: Mattias Håp Bruns Foto: Even Ørjasæter

Vil anbefale alle å komme

Etter konserten snakket vi med to av publikummerne som hadde tatt turen, og de virket veldig fornøyd.

– Jeg syns det var en ufattelig bra konsert og jeg ble veldig imponert over det tekniske nivået, forteller Mattias Håp Bruns (23). Han forteller også at han definitivt vil komme neste gang, og vil anbefale alle andre til å komme også.

Kommer igjen: Sigmund Bratlie Foto: Even Ørjasæter

Sigmund Bratlie (22) er enig i at han også definitivt vil komme neste gang. 
– Jeg syns de hadde en veldig god dynamikk i sangene, med en fin miks av tung og lett musikk. Man tenker kanskje mest tyngre rock når man hører "StudRock", men her hadde vi pop og metall også. Du kan se tydelig at de kjenner hverandre godt, og det gjør det veldig lett for publikum å kose seg med musikken.

Et arrangement for hele Volda

Selv om alle som opptrer på StudRock er studenter, er arrangementet på ingen måte kun for dem. Tvert imot, mener leder for StudRock, Anders Horvei (26). 

– Vi jobber så absolutt med å gjøre dette til et arrangement som hele Volda kan ha glede av. Alle er velkomne til å komme og høre på.

Boss med bass: Anders Horvei (26) Foto: Even Ørjasæter

Horvei selv er meget fornøyd med arrangementet, og forteller at de ikke hadde noe særlig med problemer. 

– Det er klart at man alltids har litt småproblemer, med teknikk og slike ting, for et arrangement som dette, men alt i alt er jeg storfornøyd. 

Han forteller at de planlegger å arrangere StudRock også neste semester.

– Målet vårt er å ha en konsert hvert semester, men om vi får det til kan det også hende at det blir flere. Vi har blant annet vært inne på tanken om en julekonsert også.

Se bildeserien for presentasjon av bandene.

Følg Nærnett på sosiale medier. De beste nyhetene fra Søre Sunnmøre!