‒ Et fyrtårn for regionen

Tussa hovedsponsor for Volda Handball i nye 3 år

Volda Handball sikret seg Tussa som hovedsponsor i nye tre år

Tussa forblir hovedsponsor for Volda Handball. Det kom frem på en pressekonferanse tirsdag formiddag. Avtalen sikrer samarbeid frem til 2020. Lokal forankring og et felles verdigrunnlag, er mye av grunnen til det fortsettende samarbeidet.

Satser lokalt: Markedssjef i Tussa, Lise Antonsen Ulstein, mener det er viktig å støtte lokale lag og organisasjoner. Foto: Ellen Fredriksen

‒ Det er viktig med store forbilder som står frem og viser vei, og for oss er det Volda Handball, sier Lise Antonsen Ulstein, markedssjef i Tussa.

Tussa sponser hvert år lokale lag og organisasjoner, og har vært hovedsponsor for Volda Handball siden 2010.

Ulstein understreker viktigheten av at bedrifter viser engasjement overfor lokalmiljøet, for at det skal være en god plass å bo.

Klubben har opparbeidet seg et navn i idretten, og er ikke bare en klubb for Volda, men for hele regionen.

Det er dette vi mener med at Volda Handball er et fyrtårn, forklarer markedssjefen

Tre nye år: Samarbeidet mellom Tussa og Volda Handball er sikret frem til 2020
Fra venstre: Kommunikasjonssjef Ann-Kristin Einbu, Leder i Volda Handball Arild Bakke, hovedtrener i Volda Handball Halldor Stefan Haraldsson & markedssjef Lise A. Ulstein. Foto: Ellen Fredriksen

Volda Handball er den ledende klubben på Sunnmøre, og sponsormidler er er den største inntektskilden de har. Leder i Volda Handball, Arild Bakke, mener tilskuddene er helt essensielt for videre utvikling av klubben.

Positiv: Leder i Volda Handball, Arild Bakke, ser frem til videre samarbeid. Foto: Ellen Fredriksen

Skal vi bli skikkelig gode og hevde oss i idretten må vi satse på både topp og bredde, sier Bakke.

Etter en noe skuffende sesong for klubben, trekker lederen frem unge lovende spillere fra både inn- og utland som planlagte satsingsområder. Klubben trekker til seg spillere fra blant annet Stryn og Nordfjord, og Arild Bakke tror et sterkt idrettsmiljø vil gjøre det mer attraktivt å komme til Volda. 

Klubben har også gått til innkjøp av 50 spesialballer som har vist positive resultater i bruk på Island, og forhåpentligvis vil gjøre det samme for sunnmørsklubben.

Oppgradering: Her er de nye "superballene" til Volda Handball. Foto: Ellen Fredriksen

Det gjenstår kun to kamper for klubben denne sesongen. Begge kamper er på hjemmebane, og hovedtrener Halldor Stefan Haraldsson understreker viktigheten av at sesongen ender med en opptur, selv om muligheten til opprykk er utenfor rekkevidde.

Ser fremover: Halldor Stefan Haraldsson, hovedtrener i Volda Handball har klare mål for sesongen som står for tur. Foto: Ellen Fredriksen

Treneren mener det er helt avgjørende for et lag å prestere på hjemmebane, og håper det går deres vei de siste to kampene. 

Motstanderne våre skal ikke komme hit med en tanke om at de vil reise hjem to poeng rikere, sier Haraldsson.

Avtalen varer i tre år, og sikrer samarbeid mellom de to partene frem til 2020. Tussa har "Med kraft til å skape" som slagord for bedriften, noe markedssjefen synes passer godt, også i denne sammenheng. 

En kan vel nesten si "Med kraft til å skape - håndballglede" om dette samarbeidet, sier Ulstein.