Du kan få VG-lista til Volda

VG-lista

FOLKEFEST: Slik kan det se ut i Volda i sommer, om du engasjerer deg i sosiale medier. Foto: CF Salicath

Vil du ha VG-lista til Volda? Finn ut hvordan du kan påvirke juryen gjennom sosiale medier her.

I tillegg til VG-lista-byene Trondheim, Oslo, Bergen og Bodø, skal to andre byer få være med på moroa til sommeren. Gjennom kreativitet og engasjement i sosiale medier kan du vinne konserten til din by.

Konkurransen er i gang
 

I første runde er 152 byer med, og Volda er en av dem. Denne runden varer i tre uker, fra mandag 20. mars til søndag 9. april.

Etter påske er seks byer videre til finalerunden. Turneen i de to byene som vinner, vil enten være 26. juli eller 2. august.

Slik vinner Volda


På Facebook-siden til VG-lista kan du også finne et personlig bilde til hver by. Dette kan dele for å øke vinnersjansen. I tillegg finnes det en egen hashtag for hver by. Volda sin er #extravglistatilvolda. 

DELE FOR Å VINNE: Dette bildet kan du dele fra facebokk-siden til VG-lista. Foto: VG-lista

På VG-lista sin Facebook, Instagram og Snapchat blir det jevnlig lagt ut temaer. På plattformene skal man løse temaet på best mulig måte, ved å legge ut kreative bilder på sosiale medier. Det nyeste temaet er «dans».

Hittil er det lite engasjement blant voldingene i sosiale medier. 

         VG-lista topp 20

  • Nordens største gratiskonsert
  • I fjor underholdte artister som Marcus & Martinus, Matoma, Alan Walker, Unge Ferrari, Ina Wroldsen, Astrid S og Sondre Justad