Hjemmelaget best i treningskamp

Volda slo Hovdebygda

Hjemmelaget spilte best. Foto: Kristina Kalinina

Volda vant tirsdag kveld 2-0 over Hovdebygda. Begge lags trenere var middels fornøyd med spillet. 

Fotball
Volda 2-0 Hovdebygda
Omtrent ti tilskuere

Det var aldri noen tvil om hvem som skulle gå av med seieren i den sjansefattige kampen på Volda Stadion. I det kalde vinterværet var det hjemmelaget som styrte spillet fra start til slutt, og selv om gjestene spratt heltente ut av startblokkene fikk de aldri satt noe preg på kampen. 

- Vi har full kontroll defensivt. Vi har mange unge spillere med oss i dag, og finner ikke helt rytmen i spillet.  Likevel lykkes vi med planen som er å la de unge spillerne ta nye steg, sier Stein Holsvik, Voldas assistenttrener.

Ett lag på banen

Bortelagets trener, Kenneth Nydahl, sier han er mer fornøyd med den første omgangen enn den andre. 
- Utover i kampen gjør vi ikke jobben godt nok, og Volda kommer på overganger. Vi fikk øvd oss på defensiv struktur, og fikk en god gjennomkjøring. 

Første mål kom etter omtrent 20 minutter, og ble satt på nærmest åpent mål etter retur fra keeper. Volda angrep langs høyrekanten før ballen ble spilt inn i midten på rundt femten meter. Skuddet klarte ikke keeper å holde, og Khalil "Kalle" Abouzari fikk dermed en enkel jobb med å sette ballen i nettet. 

Bortelagets spillere virket slitne utover i kampen, og Volda malte på i jakten på flere mål. Samme målskårer var på pletten også ved mål nummer to fem minutter før slutt. Etter fine kombinasjoner i Voldalaget fikk Abouzari en enkel jobb med å notere seg for sin andre skåring for kvelden.

Les mer om Volda fotball:
Volda slo Ørsta