Knuste til og vant treningskamp

Volda og Ørsta møttes til treningskamp på Volda Stadion, mandag kveld. Det endte i en overlegen seier til de grønnkledde. 

Mandag kveld møttes de to rivalene til treningskamp på Volda Stadion. Det endte med en overlegen 4-0 seier til Volda. Første mål kom allerede etter fem minutter da Stian Finnøy satte ballen i mål. Etter at fjorårssessongen endte med nedrykk, er Volda nå i gang med oppkjøringen til spill i fjerdedivisjon.

De grønnkledde har nå tre seiere av tre mulige i treningskampene. Tidligere i år har de slått Førde og Hovdebygda. Volda-trener Dagmund Evebø ser nå lyst på den kommende sesongen, og målsettingen er klar. 

- Vi ligger defintivt i rute til sesongstart. Vi har spilt så som så i treningskampene, men jeg ser ingen grunn til at vi ikke skal vinne divisjonen og rykke opp, sier Volda-treneren. 

Evebø var ikke særlig fornøyd etter 4-0 mot Ørsta. Mangel på effektivitet foran mål er det han peker på som det primære som må jobbes med inn mot sesongstart.

- I kveld prøver vi nye folk i nye posisjoner. Vi er i en fase der vi utforsker mye, og da kan vi ikke forvente å spille opp mot vårt beste. Det vi sliter mest med er foran mål. Vi har mulighet til å score mye mer enn vi gjør, så det må vi jobbe mye med, påpeker han. 

Surt tap for Ørsta

Til tross for at Volda har vært lengre opp i divisjonssytemet enn Ørsta de siste årene, hadde Ørsta-trener Are Bjørgum håpet på et bedre resultat. Han var ikke fornøyd med innsatsen til guttene sine. 

- I dag la vi ned en dårlig innsats. Vi klarer ikke å matche intensiteten til Volda, og det irriterer meg veldig, sier Bjørgum.

Dette var Ørstas andre treningskamp for året, tidligere i år vant de 3-1 mot Emblem. Nå blir det enda mer trening, og mer taktisk på treningsfeltet framover for Ørsta, og for å få laget klart til ny sesong. 

- Det lyser gjennom at det er forskjell på lagene i dag. Vi må trene mer, og kanskje endre treningene litt. Vi må ha mer fokus på taktikk framover, forklarer han. 

Bjørgum kan også avsløre at det er eksta bitter å tape 4-0 når motstanderen er erkerivalen Volda. Han legger også til at Volda sendte ut forespørsel om treningskampen dagen i forveien.

- Såklart er det bittert å tape mot Volda, men kampen ble avtalt i går, så vi fikk ikke stilt med vår sterkeste tropp, avslutter Ørsta-treneren. 

 

 

Voldasupporter.com fulgte kampen LIVE. Her kan du se kamputviklingen.