Fantastisk oppmøte på Grand Prix

Elevene ved Volda ungdomsskule satte lys på tema som Afrikas jungel, Pride og generasjon prestasjon under sin egen Grand Prix torsdag kveld.

Se vårt bildegalleri øverst i saken.

På Volda ungdomsskole ble det igjen arrangert Grand Prix, av og med alle skolens klasser. Arrangementet har rykte på seg til å være en musikk- og showfest med fylkets mest talentfulle tenåringer.

Det satt rundt 700 spente individer blant publikum i selve hovedsalen, i tillegg til en stappfull gymsal med direkteoverføring i bygget ved siden av. Konferansierene fortalte forsamlingen at det var stor kamp om billettene til forestillingen.

– Det er så mange folk her akkurat nå, at vi er ved full kapasitet i forhold til brannsikkerheten i bygget, fortalte konferansierene før forestillingen.

En vakt fortalte om parkeringskaoset i timene før forestillingen begynte. Da parkeringsvaktene kom på stedet klokka 17:00, var det allerede biler plassert ukorrekt. Før forestillingen ble det etterlyst to bilereiere som fikk anmodning om å flytte kjøretøyene.

I år var det tolv særegne innslag med temaspenn i alt fra Afrikas jungel, pridehyllest, generasjon prestasjon, Harry Potter og det å starte i førsteklasse på barneskolen. Felles for alle innslagene var at samtlige melodier hadde egenskrevne, norske tekster, og ingen vokal playback.

Samtlige tekster fortalte en historie og hadde gjennomarbeidet tematisk koreografi. Det var tydelig at elevene hadde øvd og at de var engasjerte. Det endte opp med stor jubel fra salen etter endt opptreden.

Til å være en konkurranse hvor noen må vinne, så var arrangementet ikke lagt særlig opp til den delen. Det var tydelig at dette var noe alle elevene skulle få glede av, så å kåre en vinner ble mer en formalitet.

UT PÅ TUR: Klasse 8C vant med sitt innslag om å komme seg ut på tur.
FOTO: Stine Lund Trøan