Bilister krysser dobbel sperrelinje for å ta ulovlige forbikjøringer etter å ha kjørt av ferja på Festøya. Dette skaper farlige trafikksituasjoner.

Volda Håndball sin storspiller Vanessa Sunde Hoel er nummer to på toppscorerlisten så langt i sesongen. Men hun har ikke alltid hatt like mye spilletid som i år.

Bli med vår livereporter i skatehallen. Klarer ho å skate?

Ulovlege forbikøyringar fanga på film og delte meiningar om ny kyrkje i Ulsteinvik. Dette og meir får du sjå i haustens siste sending frå Nærsynet.

I går var de eldste barna ved Oppigarden barnehage på besøk på branstasjonen i Volda. Der lærte de om brannsikkerhet.

Det er ikkje lett å leve med ein kropp ein ikkje kjenner seg heime i. Det veit Kim Luca Dyrkorn Egge alt om. Han blei fødd i ein jentekropp og fekk namnet Jeanette, men har alltid identifisert seg sjølv som gut.

Det er ingen ting å si på engasjementet blant spillerne på Hødd United, det er derimot støtteapparatet rundt som har større mangler.

Det er dobbelt så mange arbeidsledige thailandske kvinner enn norske, men Pensri Thorseth har satset på tradisjonell thai-mat.

Kvinner født i 1991 eller senere får tilbud om vaksine, tare som ny eksportindustri i Møre og Romsdal og barn lærte om brannsikkerhet. Dette er onsdagens Nærsynet-sending.

Høgskulerektor Johann Roppen er overrasket over at Høgskulen ikke er blitt involvert i debatten om å bygge en ny idrettshall ved Joplassen i Volda. 

Phillipp Schipps og gjeterhunden Ulla var ansvarlige for å sette ut saueflokker til deltakerene på finalen i Norgesserien i bruk av gjeterhund, på Sæbø. Det ble to lange dager for arbeidskameratene. 

Lurer du på hvilke utfordringer 18-åringer hadde på 1950-tallet? I denne nettserien får du vite hvordan det er å vokse opp som 18-åring i Volda, med 60 års mellomrom.

I denne sendingen får du vite mer om disse sakene:

Med mange reisedøgn i året synes enkelte studenter ved friluftsliv og naturguide-utdanningen at det er bedre å ha et mobilt hjem enn en vanlig studenthybel.


I denne sendingen får du vite mer om disse sakene:

Sigrid Sellereite var i en paraglidingulykke som gjorde henne lam fra livet og ned. Nå drømmer hun om å fly igjen.

Kystverket har bestemt seg for å selge moloen i Volda Sentrum, der mange har båter plassert. Dersom Volda Kommune slår til på tilbudet de har fått kan det bety endringer for båteierne og Volda Småbåtlag.

Dei 35 beste i landet samlast i Sæbø denne helga, når den siste gjetarhund-konkurransen i Norgesserien skal haldast. Jan Myklebust og hunden Rex er einaste frå Møre og Romsdal som har kvalifisert seg.

Styrelederen i Amnesty International Norge, Kjetil Haanes, mener Norge er det landet som sender flest enslige mindreårige flyktninger tilbake til Afghanistan. Han forteller at det er trist at Norge har en innvandring- og integreringsminister med såpass hard politikk.

I denne sendingen får du vite mer om disse sakene:

I denne sendingen får du vite mer om disse sakene:

I denne sendingen får du mer om disse sakene:

I denne sendingen får du mer om disse sakene: 

I denne korte dokumentaren "En dag hos dyrlegen" får du eit innblikk i kvardagen på ein smådyrsklinikk. Me følgjer fire pasientar som blir tatt hand om av veterinær og dyrepleiar.

På Tomasgården i Hornindal bur Norges beste kornølbryggar. Lars Andreas Tomasgård vann den gjevaste prisen sist helg då Kornølfestivalen vart arrangert for første gong.

I denne nettserien blir du kjent med en mann som ikke er som alle andre, men som ikke er så ulik likevel. For hvordan er det å leve med downs syndrom?

I denne sendingen får du vite mer om disse sakene:

I denne nettserien blir du kjent med en mann som ikke er som alle andre, men som ikke er så ulike likevel. For hvordan er det å leve med Downs syndrom? 

For de fleste bønder står det mellom to valg; å legge ned eller satse stort. Karl Frode Slettedal valgte det siste.

Tysdag kveld var det duka for førpremiere på Børning 2 i Fosnavåg. Sentrum var pynta med bilar og banner då feststemte innbyggjarar kunne ønske aktørar og statistar velkommen.

Søndag møttes Aalesund og Hødd til showkamp i Langevåg. Arrangementet samlet inn 70.000 kroner til TV-aksjonen.

En ekspertgruppe fra Møre og Romsdal politidistrikt foreslo på fredag å legge ned lensmannskontoret for Herøy og Sande. Dette betyr at de fire arbeidsplassene der blir flytta til Ulstein.

I regi av Ulstein Frivilligsentral, Røde kors og Mottak Søre Sunnmøre ble det arrangert en flerkulturell familiedag for første gang i Ulsteinvik. Her møttes både lokale og flerkulturelle barnefamilier for bålkos og aktiviteter.

I denne nettserien blir du kjent med en mann som ikke er som alle andre, men som ikke er så ulik likevel. For hvordan er det å leve med Downs syndrom?

Trafikkstasjonen i Ørsta har drop-in på teoriprøven i høstferien for å hjelpe elevene på videregående å unngå fravær. Sivert Rabben Aam var én av dem som grep muligheten. 

Hva skjer egentlig innenfor Nærnettredaksjonens fire vegger ved Høgskulen i Volda?

 

Side 1 av 2