De forsvunne vaksinene

De forsvunne vaksinene

Illustrasjon

Etter to dager med intenst arbeid og en nøye gjennomgang av bildene, har Almås og Olsen funnet den skyldige

Sylvi Rimmen har hatt et godt samarbeid med Børsta de siste ukene, som hun både sier og understrekes på illustrasjonen på tavlen bak henne på bildet. Hun ville aldri stjålet vaksinene.

Ser man nøye på bildet av kontoret til Ingen Vise Varmhol kan man se på tavlen i bakgrunnen at hun er bortreist til Hellas, og hadde derfor ikke mulighet til å stjele vaksinene. Det er også derfor hun ikke har svart på telefon.

Torkil Støydal har vært natteravn hele uken. Dette ser man på den lille bærbare pc’en, bak den stasjonære. Hun har heller ikke hatt tid til å ta vaksinene, og det er derfor hun har vært utmattet og måtte gå tidlig fra jobb.

Den som har stjålet pfizer-vaksinene er Kristian Melis, vaksinekoordinator i Gullstein kommune. Om man ser nøye på bildet av Melis under avhøret, kan man se en vaksinedose på bordet, og en forpakning merket “Pfizer til Børsta” under bordet bak stolen. Det er derfor Gullstein kommune har det laveste smittetallet.

Ordfører i Børsta kommune, Svein Aal, var meget fornøyd med innsatsen til Almås og Olsen og takker både de og alle tipsene som har kommet inn til saken.

Illustrasjon