Hovedtrener Lars Petter Rønnestad holder fullt fokus på 2019 sesongen. 

Bilde av hovedtrener Volda A lag

Volda A- lag leder 4. divisjon og har kun tapt en kamp så langt i 2019- sesongen. Hovedtrener Lars Petter Rønnestad ønsker ikke å ta stilling til om Volda A-lag spiller i 3 divisjon neste år. 

- Det er ganske lenge til vi kan snakke om 3. divisjon, da må vi først vinne serien, så kvalifiseringen. Så det er langt opp og frem dit, sier hovedtrener Lars Petter Rønnestad. 

Lars Petter Rønnestad tok over som hovedtrener for Volda- A lag før 2019 sesongen. Da var A- laget spådd midt på tabellen. I skrivende stund leder Volda-laget 4. divisjon. Hovedtreneren innrømmer at han hadde høyere ambisjoner enn midt på tabellen. 

Hardtrening har gitt resultat

Kapteinen vil holde fokus på en sesong av gangen. Foto Eros Coratti 

Kaptein på Volda A- lag, Rasmus Aarflot, sier tidlig mobilisering og mye trening ligger bak de gode resultatene.

-Vi har trent godt hele sesongen, og hovedtreneren har gitt ekstra giv til spillerne i 2019 sesongen, sier han og fortsetter: 

- Vi har stått på og trent godt i hele vinter og i løpet av sesongen, og det gir resultater forteller Aarflot.

I likhet med hovedtreneren, holder Aarflot fokuset på 2019- sesongen. 

- Vi har tre kamper igjen, og holder fokuset på disse. Vi må vinne de to neste for å nå playoff. Vi må holde fokuset på en sesong av gangen forteller lagkapteinen.

Fredag 11. oktober kl. 19.00 spiller Volda borte mot Norborg/Brattvåg på Uggedal kunstgress, før de, fredag 18. oktober, tar imot Bergsøy hjemme på Volda stadion. Denne kampen vil bli en opprykksfinale mellom Bergsøy som innehar 2. plass på tabellen.