The Gathering 2020 avlyses
på grunn av korona

Årets høydepunkt avlyst for Elias (14)

The Gathering 2020 skulle være årets høydepunkt for Elias Færøy (14). Nå er samlingen avlyst. FOTO: Privat / Stian Færøy

The Gathering 2020 er nå avlyst på grunn av hensyn til koronasmitte. Dette skulle vært årets høydepunkt for Elias Færøy (14).
– Elias har hatt nedtelling på PC-en sin siden før jul, og har gledet seg veldig siden den gang, forteller pappa Færøy.

Allerede før jul bestilte Stian Færøy billetter til vårens The Gathering som skulle gå av stabelen 8. april. I går bestemte arrangøren seg for å avlyse samlingen på grunn av koronaviruset. I en pressemelding opplyser arrangøren om at dette er av hensyn til de deltakende sin helse og sikkerhet.

– Vi har sett det komme en stund, men hadde likevel håpet at de kunne sette inn tiltak som hadde gjort det mulig å gjennomføre likevel. Men vi har forståelse for avgjørelsen, sier Stian Færøy.

Elias og faren Stian bestilte billetter til årets The Gathering allerede før jul, og forventningene til samlingen var store. FOTO: Privat / Stian Færøy.

For sønnen Elias er dette årets høydepunkt og noe han har sett frem til helt siden de bestilte billettene i desember. Han så frem til å tilbringe påskeferien på Norges største datatreff sammen med andre som deler gaming-interessen. 

– Elias har hatt nedtelling på PC-en sin siden før jul, og har gledet seg veldig, forteller pappa Færøy.

I pressemeldingen melder arrangøren at The Gathering blir flyttet til internett, under emneknaggen tg20online. Her skal 14-åringen delta, og han har fremdeles planer om å sette av påskeferien til gaming. Far Stian sier onlinearrangementet er et lite plaster på såret.

– Du får en liten følelse av at du deltar på The Gathering, sier Færøy.

Far og sønn skulle gjenta fjorårets The Gathering-suksess i påskeferien. FOTO: Privat / Stian Færøy.