Gunvor Ulstein går av som konsernsjef i Ulstein Group 

Gunvor Ulstein

Gunvor Ulstein går av som konsernsjef i Ulstein Group. Ny konsernsjef tiltrer 2. november. FOTO: Mats Mørk

Gunvor Ulstein går ut av den operative stillingen i selskapet. Også broren, Tore Ulstein trekker seg ut av selskapet. Finansdirektør Cathrine K. Marti har takket ja til å overta sjefsjobben.

Det var Vikebladet som først omtalte saken.

Etter nesten 22 år i stillingen som konsernsjef i Ulstein Group, har Gunvor Ulstein nå valgt å trekke seg ut av selskapet. Også broren, Tore Ulstein, slår følge ut dørene. Det kommer fram i en pressemelding fra Ulstein Group tirsdag ettermiddag. 

– At jeg går av som konsernsjef, betyr ikke at jeg vil engasjere meg mindre for Ulstein. Som styreleder i Ulsmo (majoritetseier i Ulstein Group) og styremedlem i flere Ulstein-selskap, vil jeg fortsatt jobbe hardt for at konsernet skal utvikle seg og ha en levedyktig fremtid, sier Gunvor Ulstein i pressemeldingen.

I meldingen kommer det også fram at hun, sammen med Tore Ulstein, vil fokusere på langsiktige strategiske muligheter for konsernet. 

– For at virksomheten skal fortsette å være en attraktiv arbeidsplass er det viktig å slippe til nye krefter, selv om det medfører endringer i egen rolle.Jeg vil selvfølgelig være tilgjengelig for den nye konsernsjefen. Ut over dette har jeg ikke lagt noen planer. 

Ny sjef på plass 

Cathrine K. Marti er tilsatt som ny konsernsjef. Hun kommer fra stillingen som finansdirektør i selskapet.

 – Sammen med en svært god og kompetent adminstrasjon, har hun både kunnskapen og egenskapene som trengs for å ta Ulstein videre, sier Tore Ulstein i pressemeldingen. 

Marti tiltrer stillingen 2. november 2020.