Optimistisk kaptein før toppoppgjør

Volda Bærum Handball

Kine Kvalsund og Volda skal prøve å slå tilbake mot Bærum. FOTO: Andreas Jakobsen

– Etter et tap vil man jo alltid vinne, sier kaptein Kine Kvalsund før den viktige kampen mot tabelltoeren. 

VOLDA: Dette sier kaptein på laget, Kine Kvalsund, når Nærnett spør om Bærum er et lag de kan slå.

Volda Handballs damelag ble som det var spådd på forhånd slått av Storhamar tidligere denne uken. Nå er de klare for å slå tilbake mot tabelltoer Bærum søndag.

Kvalsund vil bli bedre i forsvar

Kapteinen sier at hun for sin egen del synes at det har gått bra i sesongstarten, men at det på noen plasser kan forbedres litt.

– Sesongstarten har vært bra. Jeg har et eget mål om å utvikle forsvarsspillet mitt denne sesongen.

Hun sier videre at sitt eget angrepsspill tok seg opp sist seriekamp mot Ålgård der hun ble lagets toppscorer med fem mål.

Bærum er tøff motstander

Bærum, som selv nettopp har kommet fra et tap mot eliteserielag i NM, har, som Volda, vunnet to kamper og spilt en uavgjort. 

Bærums toppscorer, Thea Karlshaugen Pettersen, har scoret imponerende 17 mål på to kamper hittil i seriespill, og er nok en Volda-damene må se opp for om hun skulle spille førstkommende søndag.

Hektisk uke

Nærnett har tidligere skrevet om at laget fra Sunnmøre har hatt en hektisk uke med tanke på reising mellom kamper. Kaptein Kvalsund vil derimot ikke legge for mye i det.

– Det er en hektisk uke, det er ikke kort reise dit, men vi er vante med det. Det er derimot litt spesielt denne uken.

Laget kom tilbake fra bortekampen mot Storhamar torsdag, etter at trener Stefan Haraldsson mente at det var bedre for restitusjonen å overnatte i Oslo etter onsdagens kamp.