Volda tapte i Bærum

Volda mot Bærum håndball

Volda møtte Bærum til dyst søndag. Her fra hjemmekampen mot Ålgård for noen uker siden. FOTO: Andreas Jakobsen

Det var lite som skilte Volda og Bærum etter første omgang i søndagens toppoppgjør. Det var helt til vertene våknet etter pause.

VOLDA: Volda reiste til Oslo for å møte Bærum søndag ettermiddag. Første omgang var en jevnspilt affære der vertene gikk i garderoben med en ledelse på stillingen 11-10.

Tok grep på kampen

I løpet av hele første omgang hadde ingen lag på noe punkt en tomåls-ledelse på motsanderen. Når lagene kom ut til omgang nummer to, tok derimot Bærum grep på kampen og skaffet seg tidlig en firemåls-ledelse på laget fra Sunnmøre. I løpet av omgangens første åtte minutter, hadde ikke Volda scoret mål, mens vertene hadde fått fem baller i mål bak keeper Hanna Edvardsson.

Bærum så seg aldri tilbake

Etter halvspilt andre omgang hadde Volda klart å komme seg tilbake til 18-15, men hjemmelaget hadde kontroll på kampen, og vant til slutt kampen 24-17.

Kampens toppscorer ble Bærums Thea Karlshaugen Pettersen med imponerende sju mål på ti forsøk. Voldas toppscorer ble Sara Hjaltadottir med sine fire mål.

Hjem til Volda igjen

Nå har Volda unnagjort to kamper på fem dager på Østlandet, og tapt begge. Neste kamp er hjemme i Voldahallen neste søndag 25. oktober mot Randesund, som har vunnet en kamp og tapt fire hittil i årets sesong.