Volda møter storlag i NM

Volda mot Storhamar

Volda reddet uavgjort mot Ålgård sist. Denne gangen blir det tøffere. FOTO: Andreas Jakobsen.

Volda Handballs damelag skal til Hamar å møte Storhamar i NM. Trener Halldor Haraldsson tror det vil bli tøft.

VOLDA: Onsdag ettermiddag entrer Volda og vertene Storhamar parketten i Boligpartner Arena i Hamar. En arena som har sett hjemmelaget ta med seg full pott fra alle kampene deres hittil i år. Trener for Volda Handballs damelag, Halldor Haraldsson, sier til Nærnett at han ikke snakker ned sitt eget lag når han sier at det er en kamp Storhamar bør vinne.

– De er ikke bare et av norges beste lag, men også et av de beste i verden.

God stemning

Haraldsson sier videre at det er god stemning i Volda-troppen, og at det vil bli veldig spennende å møte et så bra lag som Storhamar. Volda har ifølge treneren planlagt godt foran den tøffe kampen.

– Vi har brukt god tid på kampplan og planlegging og vi har sett på de mulighetene vi har.

Styrker i spillet

Treneren fortsetter med å si at Voldas styrke er raske ankomster, men at de med tanke på motstanderen, også har sett på andre måter å spille på.

– Styrkene våre er raske ankomster, men Storhamar er bedre enn oss der og vi må finne andre måter å spille på. Vi må få tempoet litt ned, vi kan ikke spille en løpekamp mot et så bra lag.

Trener Halldor Haraldsson var fornøyd etter sist kamp. Nå skal de møte et av norges beste lag. FOTO: Andreas Jakobsen

Målvakt Hanna Edvardsson sto en bra kamp mot Ålgård sist, men treneren vil ikke kreve at hun holder de inne i kampen alene.

– Hun er absolutt en god keeper, men det kommer til å handle mye om det kollektive. Det holder ikke at hun redder om vi ikke scorer, eller om vi ikke står bra nok i forsvar.

 Rett hjem for å snu

Volda reiser til Hamar onsdag morgen. Etter kampen skal håndballdamene overnatte i Oslo for å få optimal restituering foran en travel uke. De skal nemlig møte Bærum i Oslo på søndag.

– Det blir litt hektisk, men vi er vant med det og vant til å restituere, så vi må bruke erfaringene våre fra tidligere. Det er en av grunnene til at vi skal overnatte i Oslo til torsdag, så vi får optimal oppladning.