Har troa på eget lag for avgjørende kamp

HOLDER SEG: Volda-trener Fannar Berg Gunnolfson tror laget hans holder seg i 3.divisjon.

Tre kamper gjenstår av sesongen til Volda Fotball. Tre poeng er alt som skal til for å holde seg i divisjonen, og håpet er at de kommer lørdag mot Florø.

Publisert

VOLDA:
– Jeg har troa, men vi trenger tre poeng

Presset om å holde laget i divisjonen stresser ikke Volda-trener Fannar Berg Gunnolfson dagen før kampen mot Florø. Den sindige islendingen tror laget hans overlever den tøffe sesongavslutningen i 3.divisjon.

Sunnmøringene ligger på niendeplass før kampen mot Florø. Fire poeng er det som holder Volda på trygg grunn før helgens oppgjør.

I HARDT VÆR: I ekte sunnmørsk regnvær skal Volda kjempe for tre poeng mot Florø lørdag.

Formdupp

Gjennom vårsesongen tok Volda poeng jevnt og trutt. Det er etter sommerferien at pipa har fått en annen lyd. Laget har slitt voldsomt defensivt, noe som ikke holder til spill i 3.divisjon.

– Vi har til tider slitt defensivt, og sluppet inn altfor mange mål, sier Gunnolfson.

De siste seks kampene har Volda sluppet inn 16 mål, og scoret 12.

Det mener Volda-treneren for mye, og derfor er det defesive i fokus før Florø-kampen.

– Vi kommer til å ha fokus på det defensive. Vi ønsker oss tre poeng, men er fornøyde med ett, sier han.

– Dere møter Aalesund 2 og Molde 2 i de to siste kampene. Hva gjør det med dere som lag om det blir tre poeng mot Florø?

– Det er noen kilo som går av skuldrene våre. Alle her bryr seg om klubben, og vil gjøre alt for å beholde plassen i divisjonen. Tar vi tre poeng på lørdag, vil vi gå inn i de to siste kampene med større selvtillit, sier Gunnolfson.

Skader

En kjedelig nyhet for Volda er at de må klare seg uten spiss- og storscorer Mathias Robert Dahlberg. Svensken står med 12 mål denne sesongen, og Gunnolfsen legger ikke skjul på at spissen hans vil bli savnet mot Florø.

– Matti har scoret en del mål denne sesongen. Men vi har andre som også kan score mål, sier han.

I tillegg til Dahlberg må grønntrøyene klare seg uten Birkir Gudmundsson. Islendingen må i liket med Dalhberg stå over kampen grunnet sykdom.

Powered by Labrador CMS